MİT'in operasyonuyla 2 terörist öldürüldü: Çok sayıda hain eylemi planlamışlardı

MİT'in Irak'ın kuzeyinde düzenlediği operasyonda "Gelhat" ve "Merhas" kod adlı iki terörist etkisiz hale getirildi. Nokta atışı ile öldürülen teröristlerin çok sayıda hain eylemin planlayıcısı olduğu belirtildi. "Gelhat" kod adlı terörist Renas Ermeğan'ın 2015'te Şırnak'ın Cizre ve Silopi ilçelerinde gerçekleştirilen çukur/barikat eylemlerinde, güvenlik güçlerine karşı çok sayıda eylemin planlayıcısı ve uygulayıcısı olduğu tespit edildi.

Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), Irak'ın kuzeyinde düzenlediği operasyonda, 2 terör örgütü PKK/KCK mensubunu etkisiz hale getirdi.

Güvenlik kaynaklarından edinilen bilgiye göre, teröristlerin, PKK/KCK'nın şehir yapılanması YPS mensupları "Gelhat" kod adlı Renas Ermeğan ve "Merhas" kod adlı Nevzat Durmuş olduğu tespit edildi.

MİT'in operasyonuyla 2 terörist öldürüldü: Çok sayıda hain eylemi planlamışlardı

Nokta atışıyla etkisiz hale getirilen Renas Ermeğan'ın, 2015'te Şırnak'ın Cizre ve Silopi ilçelerinde gerçekleştirilen çukur/barikat eylemlerinde, güvenlik güçlerine karşı çok sayıda eylemin planlayıcısı ve uygulayıcısı olduğu belirlendi.

MİT'in operasyonuyla 2 terörist öldürüldü: Çok sayıda hain eylemi planlamışlardı - Resim : 2

Nevzat Durmuş'un da PKK/KCK'nın 2015'te Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde düzenlediği saldırının hazırlığı ve tamamlanmasında aktif olarak yer aldığı, örgütün Suriye-Irak arasındaki aktarım faaliyetlerinin koordinasyonunu sağladığı öğrenildi.

MİT'in operasyonuyla 2 terörist öldürüldü: Çok sayıda hain eylemi planlamışlardı ile ilgili etiketler MİT PKK Operasyon terörsit
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.