Mithat Sancar, "Biz Millet İttifakı'nda da olmayacağız" dedi ama 'ortak aday' sinyali verdi!

CHP'ye yaptıkları ziyarete ilişkin konuşan HDP Eş Genel Başkanı Mithat Sancar "Biz bir ittifakta olmayacağız. Biz Millet İttifakı'nda da olmayacağız. Seçimde de ortak adayı beraber belirlersek aday çıkarmayız." açıklamasında bulundu.

HDP Eş genel Başkanı Mithat Sancar, Halk TV'de Liderler Özel programında soruları yanıtladı.

Sancar'ın, CHP'ye yaptıkları ziyaretten bahsederken "Biz Millet İttifakı'nda olmayacağız" açıklaması dikkat çekti. 

ORTAK ADAYI BİRLİKTE BELİRLEME ŞARTI KOŞTU

Sancar şöyle konuştu:

"Herkes erken seçim istiyor. Tabi en önemli etken burada şüphesiz Meclis'te en fazla milletvekili sayısına sahip olan ana muhalefet partisi CHP'dir. Burada yaptığımız görüşme son derece verimliydi. Erken seçimi mecliste zorlamanın formüllerini heyetlerimiz görüşecekler. Bu konuda karar aldık. CHP de Millet İttifakı ortaklarıyla bunları görüşecek. Biz bir ittifakta olmayacağız. Biz Millet İttifakı'nda da olmayacağız. Seçimde de ortak adayı beraber belirlersek aday çıkarmayız."

Mithat Sancar, "Biz Millet İttifakı'nda da olmayacağız" dedi ama 'ortak aday' sinyali verdi! ile ilgili etiketler HDP mithat sancar
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.