MİT'e saldırı hazırlığındaki terörist vurularak öldürüldü... / VİDEO

Mersin'de MİT binasına bombalı eylem hazırlığındaki bir terörist vurularak etkisiz hale getirildi. Mersin Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Ercan, "Teröristin DEAŞ üyesi olduğu ihtimali üzerinde duruyoruz" açıklamasında bulundu...

Mersin'in Yenişehir ilçesinde bulunan MİT binasına bombalı eylem hazırlığındaki bir terörist vurularak etkisiz hale getirildi.

Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

Bomba imha uzmanları teröristin üzerindeki bombayı etkisiz hale getirmek için çalışmalarını sürdürüyor.

BAŞSAVCI'DAN "DEAŞ" AÇIKLAMASI

Mersin Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Ercan, yaptığı açıklamada, 50. Yıl Polis Merkezine saldırı hazırlığındaki bir "canlı bombanın" emniyet güçlerinin başarılı çalışmaları sonucu etkisiz hale getirildiğini söyledi.

Olay yerine gittiğini belirten Ercan, "Teröristin DEAŞ üyesi olduğu ihtimali üzerinde duruyoruz. Kısa sürede detaylı açıklamayı yapacağız. Polis ekiplerimizin başarılı çalışmasıyla önemli bir saldırı engellendi. Teröristin üzerinde canlı bomba yeleği ele geçirildi." ifadelerini kullandı.

MİT'e saldırı hazırlığındaki terörist vurularak öldürüldü... / VİDEO ile ilgili etiketler Mersin MİT terör saldırısı
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.