MİT, Türkiye'de 6 Rus ajanı silahlarıyla yakaladı!

MİT ve Emniyet ekipleri tarafından düzenlenen ortak operasyonda, devletin gizli kalması gereken bilgileri temin ettikleri iddiasıyla aranan 6 şüpheli, İstanbul ve Antalya’da düzenlenen operasyonla yakalandı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'nün Milli İstihbarat Teşkilatı ile gerçekleştirdiği koordineli çalışmalar kapsamında, İstanbul'da silahlı eylem arayışında olduğu ve devletin gizli kalması gereken bilgilerini “Siyasal veya Askeri Casusluk” amacıyla temin etme faaliyeti yürüttüğü belirlenen şahısların yakalanmasına yönelik çalışma başlatıldı.

MİT, Türkiye'de 6 Rus ajanı silahlarıyla yakaladı!

5 ADRESE EŞ ZAMANLI OPERASYON DÜZENLENDİ

İstanbul'da 3, Antalya'da da 2 adrese eş zamanlı operasyonlar düzenlendi.

Operasyonlarda 6 şüpheli gözaltına alındı.

MİT, Türkiye'de 6 Rus ajanı silahlarıyla yakaladı! - Resim : 2

Adreslerde yapılan aramalarda 1’i susturucu ve lazer tertibatı takılı olmakla birlikte 3 adet tabanca, bu tabancalara ait şarjör ve çok sayıda fişek ele geçirildi.

Konu ile ilgili soruşturma devam ediyor.

 

Kaynak: TRT Haber

MİT, Türkiye'de 6 Rus ajanı silahlarıyla yakaladı! ile ilgili etiketler Rus ajan Casus Türkiye İstanbul Antalya Operasyon
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.