MİT TIR'ı kumpasında mahkum olan CHP'li Enis Berberoğlu hastaneye kaldırıldı!

FETÖ'nün MİT TIR'ları kumpası ile ilgili casusluk iddiası ile ilgili olarak 25 yıl hapis cezasına çarptırılan CHP İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu, cezaevinde rahatsızlandı. Hastaneye kaldırılan Berberoğlu yaklaşık 2 saat sonra Silivri'ye geri getirildi.

CHP İstanbul Milletvekili ve eski Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Enis Berberoğlu, MİT tırlarının durdurulması olayına ilişkin "devletin güvenliği veya iç veya dış siyasal yararları bakımından niteliği itibarıyla gizli kalması gereken bilgileri siyasal veya askeri casusluk maksadıyla açıklamak" suçundan 25 yıl hapis cezasına çarptırılmıştı.

14 Haziran'da verilen bu kararın ardından hazır bulunduğu duruşmada tutuklanmasına karar verilen Berberoğlu bir sağlık problemi sebebiyle bugün hastaneye kaldırıldı.

Maltepe Cezaevi'nde FETÖ'den tutuklu bulunan CHP İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu bir sağlık problemi sebebiyle bugün hastaneye kaldırıldı.

Saat 14.30'da Pendik Marmara Eğitim ve Araştırma Hastahanesi'ne götürülen Berberoğlu, tedavisinin ardından saat 16.30 sıralarında tekrar cezaevine getirildi.

MİT TIR'ı kumpasında mahkum olan CHP'li Enis Berberoğlu hastaneye kaldırıldı! ile ilgili etiketler Enis Berberoğlu FETÖ mit tırları kumpası hastalandı
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.