MİT-JÖH ve PÖH'lerin ortak operasyonu ile öldürüldüler! İşte o operasyonun görüntüleri... / VİDEO

Tunceli'nin Pülümür kırsalında MİT, JÖH ve PÖH timlerinin düzenlediği operasyonda öldürülen teröristlerden birinin terör örgütü PKK'nın sözde Dersim saha sorumlusu "Serdem" kod adlı Bilal Serhat Sarıdaş olduğu belirlendi.

Dün Tunceli’nin Pülümür ilçesi kırsalında Jandarma ve Polis Özel Harekat Timleri tarafından terör örgütü PKK’ya yönelik operasyon yapıldı. Operasyonda teröristlerle sıcak temas sağlayan timler, 2’si kadın 4 teröristi ölü olarak ele geçirdi.

teroIrist_serhat

Operasyonda öldürülen teröristlerden birinin terör örgütü PKK'nın sözde Dersim saha sorumlusu "Serdem" kod adlı Bilal Serhat Sarıdaş olduğu belirlendi. Terörist Sarıtaş'ın İçişleri Bakanlığının terör aranan listesinde 600 bin TL ödüllü turuncu listede yer aldığı ortaya çıktı.

teroIristler

SANSASYONAL EYLEME HAZIRLANIYORLARDI

Öldüren 4 teröristin sansasyonel eylem planı yaptığı ortaya çıktı. Örgütün söz konusu saldırı için yığınak yaptığı cephanelik ortaya çıktı.

silahlar2

Tunceli Valiliğinden yapıla açıklamada, 27 Kasım 2017 Tarihinde MİT, Jandarma ve Polis Özel Harekat unsurlarınca Pülümür kırsalında müşterek olarak yapılan operasyonda sağlanan sıcak temasta 2 kadın, 2 erkek olmak üzere toplam 4 teröristin öldürüldüğü; 4 adet kalaşnikof piyade tüfeği ve 1 adet RPG-7 roketatar bele geçirildiği anımsatıldı.

patlayAcAlar

Valilik, yapılan istihbari çalışmalarda terör örgütü tarafından Tunceli merkez ve ilçelerde gerçekleştirilebilecek saldırılarda kullanılmak üzere sığınak içerisine depolanan çok sayıda mühimmat da ele geçirildiğini bildirdi.

17 KALEŞNİKOF, 10 EYP, ÇOK SAYIDA MÜHİMMAT

Ele geçen malzemeler arasında 17 kalaşnikof piyade tüfeği, 20 bin adet bixi ve kalaşnikof mühimmatı, 1 adet büyük telsiz, 3 adet RPG-7 roketatar mühimmatı, 10 adet basma düzenekli EYP, 2 adet fünye,5 adet kalaşnikof şarjörü, 5 adet sırt çantası, 1 adet akü, 2 adet altılı pil bloğu,1 adet puşi, 5 adet el feneri, 2 adet pil, 3 adet tüp ve çok sayıda yaşamsal malzeme yer aldığını duyuruldu.

eyp

Valilik, kentte terörist unsurların bulunmasına ve etkisiz hale getirilmesine yönelik çalışmaların azim ve kararlılıkla sürdürüldüğüne aktardı.

MİT-JÖH ve PÖH'lerin ortak operasyonu ile öldürüldüler! İşte o operasyonun görüntüleri... / VİDEO ile ilgili etiketler Tunceli serdem bilal serhat sarıdaş turuncu liste