MİT, Bursa’da infaz koruma memurunun şehit olduğu bombalı saldırının faillerini yakaladı

Bursa’da 20 Nisan 2022 tarihinde cezaevi servis aracına yönelik gerçekleştirilen bombalı saldırıların failleri olan MLKP FESK hücresi 2 kadın, 1 erkek terörist, MİT tarafından İzmir’in Dikili ilçesinde yakalandı.

Bursa'da 20 Nisan 2022 tarihinde cezaevi servis aracına yönelik gerçekleştirilen bombalı saldırıların failleri olan MLKP'li teröristler Dilek Arsu, Seda Baykan ve Mehmet Mustafa Uskar, Emniyet ve MİT'in İstanbul, İzmir, Bursa ve Balıkesir'deki ortak çalışmalarıyla adım adım takip edildi. Teröristler, 17 Eylül 2022 saat 19.30 sıralarında MİT tarafından İzmir'in Dikili ilçesinde yakalandı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Şehidimiz Cengiz Yiğit’in kanı yerde kalmadı, 20 Nisan’da infaz koruma memurlarımızı taşıyan servis aracının geçişinde EYP ile saldıran MLKP mensubu hainler, kılık değiştirme başta olmak üzere tüm kamufle çabalarına rağmen, polislerimizin uzun süreli takibi ile bugün yakalandı. Peruk da taksanız, sahte kimlik de çıkarsanız, kaçamazsınız, Türk polisi yakalar” ifadelerini kullandı.

 

 

MİT, Bursa’da infaz koruma memurunun şehit olduğu bombalı saldırının faillerini yakaladı ile ilgili etiketler Süleyman Soylu MİT MLKP İzmir Dikili Bursa Şehit içişleri bakanı süleyman soylu infaz koruma memuru MLKP FESK
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.