MİT bu kez Erbil'de vurdu... PKK'nın suikast timine operasyonun perde arkası!

SuperHaber programcısı - gazeteci Metehan Demir SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan’ın sorularını canlı yayında yanıtladı...

SuperHaber programcısı - gazeteci Metehan Demir’in SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan’ın sıcak gündeme ilişkin sorularını cevapladığı ‘Metehan Demir ile Gündem’in yeni bölümünde, MİT’in Erbil’de PKK’nın suikast timine indirdiği darbe ile PKK’nın elektronik cihazlar ile akıllı telefon kullanmayı yasaklama kararı, ABD’den teröristlerle kol kola skandal tatbikat, Ege’de günden güne artan Türk-Yunan gerilimi çerçevesinde Erdoğan’ın ‘Bir gece ansızın gelebiliriz’ açıklamasına karşı Türkçe 'Dayılık yok' diyen Miçotakis'ten geri adım ve Türkiye'nin Suriye'de planladığı operasyon ile Yunan tacizlerinin bağlantısı konuşuldu.

‘’PKK’NIN ATTIĞI ADIM BİLE İZLENİYOR. HAREKATIN DETAYLARI ÇOK İNCE ÇALIŞILDI’’

‘’Büyük kaotik olaylar engelleniyor. Kimlere, nerelerde bombalı saldırı yapılacağı önceden tespit ediliyor. Operasyonlar sivil hedeflere zarar verilmeden  gerçekleştiriliyor. Bu çok önemli. Sinyaller onları ele veriyor ama attıkları adım bile izleniyor. Harekatın detayları çok ince çalışıldı.

‘’ABD İLE F-16 MESELESİNDEN DOLAYI YUNANLAR DEVREYE GİRDİ’’’

Bu işi kabullenip ona göre pozisyon almalıyız. Çelik gibi sinirlerle, al-ver dengesi üzerinden bize dayatılmaya çalışan şeylerden taviz vermeyeceğiz. Suriye’de operasyonu yapacağız, aslan gibi orada duracağız. Onlar bir şey yapamayacaklar. ABD kullanışlı aparatı karşı tarafa kullandırmamaya çalışıyor. Tacizleri sürüyor. Planları Türkiye'nin ambargolara tabii tutulması. Türkiye elini gerekmedikçe tetiğe götürmez ancak cevaben karşı bir taciz atışı yapabilir. Kritik zamanlarda kullanışlı aparat olarak devreye girmeleri isteniyor. ABD ile F-16 meselesinden dolayı Yunanlar devreye girdi.‘’ ifadelerini kullandı.

Metehan Demir’in açıklamalarının tamamını SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN 

 

MİT bu kez Erbil'de vurdu... PKK'nın suikast timine operasyonun perde arkası! ile ilgili etiketler MİT Operasyon Erbil PKK vedat aksaç

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.