Mısırlı turistin başına mermi isabet etti!

Taksim'de yolda yürüyen Mısırlı turist, nereden geldiği belli olmayan yorgun merminin başına çarpması sonucu yere yığılıp kaldı.

Olay, saat 12.30 sıralarında Beyoğlu Tarlabaşı Bulvarı üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, bulvar üzerinde yürümekte olan Zahide Muhammed Fadii (30), bir anda kafasında bir acı hissetti. Bir süre daha yürüyen kadın, Taksim Mis Sokak üzerindeki bir pastanenin önünde yere yığıldı.

YARDIMINA ÖNCE ÇEVREDEKİLER KOŞTU

Posta'nın haberine göre, kadının yere düştüğünü gören çevredeki vatandaşlar, kadının kan akan başına peçete ile müdahale etti. Ardından da sağlık ve polis ekiplerine ihbarda bulundu. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralı kadını yaptıkları ilk müdahalenin ardından ambulansla Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırarak tedavi altına aldı.

BİLİNCİ AÇIK

Öte yandan, olay yerine gelen güven timleri, çevrede inceleme yaparak görgü tanıklarının ifadesine başvurdu. Yorgun merminin isabet ettiği üzerinde duran tim, olayla ilgili inceleme başlattı. Hastaneye kaldırılan kadının ise başından yara aldığı, bilincinin açık olduğu ve ameliyata alınacağı öğrenildi.

Mısırlı turistin başına mermi isabet etti! ile ilgili etiketler Taksim yorgun mermi
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.