Mısır, İsrail'e resti çekti: Vahim sonuçları olur!

Mısır Dışişleri Bakanı Samih Şukri, İsrail'den insani yardım malzemelerinin Refah Sınır Kapısı'ndan Gazze Şeridi'ne ulaşımı için uygun şartları sağlamasını istedi. Şukri, saldırıların "Vahim sonuçları olur" diyerek İsrail'i uyardı.

Mısır Dışişleri Bakanı Samih Şukri, Rusya'nın dönem başkanlığında Nijniy Novgorod kentinde düzenlenen BRICS üyesi ülkelerin dışişleri bakanları toplantısında konuşma yaptı.

Mısır, İsrail'e resti çekti: Vahim sonuçları olur!

MISIR'DAN İSRAİL'E REFAH ÇAĞRISI

Gazze Şeridi'ndeki gelişmeleri değerlendiren Şukri, İsrail'in çok sayıda sivilin hayatını kaybetmesine, kapsamlı yıkıma ve bölgede istikrarsızlığa yol açan saldırılarını kınadı.

Şukri, ülkesinin "Gazze Şeridi'nde acil ve sürdürülebilir bir ateşkese varılması, İsrail'in uluslararası insani hukuku ihlal etmeye son vermesi, sivillere koruma sağlanması, bölgeye insani yardımların herhangi bir kısıtlama olmadan ulaşması gerektiği" çağrısını yineledi.

Mısır, İsrail'e resti çekti: Vahim sonuçları olur! - Resim : 2

''VAHİM SONUÇLARI OLUR''

İsrail'in Gazze Şeridi'nin güneyindeki Refah'ta Filistinlilere düzenlediği saldırıların vahim sonuçları konusunda uyarıda bulunan Şukri, İsrail'den, "insani yardımlarından bölgeye Refah Sınır Kapısı üzerinden engelsiz hızlı ve güvenli erişimi için uygun şartları sağlamasını" istedi.

Mısır, İsrail'e resti çekti: Vahim sonuçları olur! ile ilgili etiketler Mısır İsrail Filistin Gazze Hamas Savaş soykırım İzzeddin el Kassam Tugayları
GÜNÜN VİDEOSU

Sokak köpekleri yasasına karşı çıkan imamın konuşması gündem oldu!

Hayvan sevgisi üzerine paylaşımlar yaparak geniş bir takipçi kitlesine sahip Mustafa Efe son zamanlarda sokak hayvanlarıyla ilgili yaşanan olaylar hakkında açıklama yaptı. Mustafa Efe yetkililere seslenerek uyutmak adı altında sokak hayvanlarını öldürülmesini içeren yasadan vazgeçilmesini istedi.