Mısır duyurdu: İsrail'den beklenmedik ateşkes adımı!

İsrail ve Hamas arasındaki ateşkes görüşmeleri Mısır'ın başkenti Kahire'de devam edecek. İsrail heyeti rehine takası görüşmeleri yapmak üzere Kahire'ye ulaştı.

İsrailli heyetinin, Tel Aviv ile Hamas arasında esir takası ve Gazze'de ateşkes için müzakereler kapsamında pazar günü Mısır'a gideceği bildirilmişti.

Mısır duyurdu: İsrail'den beklenmedik ateşkes adımı!

HAMAS VE İSRAİL GÖRÜŞMELERİNDE YENİ SAYFA

Mısır merkezli Al Qahera News'e göre Mossad, İsrail'in yurt içi gizli servisi Shin Bet ve askeri istihbarat temsilcilerinden oluşan İsrail heyeti pazar günü Hamas ile rehine takası görüşmeleri yapmak üzere Kahire'ye ulaştı.

Mısır medyasında yer alan haberlerde, Hamas ve İsrail'in söz konusu ateşkes görüşmelerinde yeni bir sayfa açacağı yer aldı.

Mısır duyurdu: İsrail'den beklenmedik ateşkes adımı! ile ilgili etiketler İsrail Filistin Gazze Hamas İzzeddin el Kassam Tugayları Savaş soykırım Mısır
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.