Misafirlerini ağırladı, virüs kapıp yaşamını yitirdi

Bartın'da ağırladığı misafirin ziyaretinin ardından koronavirüse yakalanan bir kişi yaşamını yitirdi. 74 yaşındaki koah hastası adam, 4 gündür tedavi gördüğü hastanede tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Talihsiz adam geniş güvenlik önlemleri altında toprağa verildi.

Bartın’ın Kumluca beldesinde yaşayan 74 yaşındaki Yusuf Güner, İstanbul’dan gelen bir ziyaretçiyi ağırladıktan sonra koronavirüse yakalandı. 4 gündür Bartın Devlet Hastanesi Pandemi Servisinde tedavi gören Güner yaşamını yitirdi.

Misafirlerini ağırladı, virüs kapıp yaşamını yitirdi

Koronavirüs nedeniyle yaşamını kaybeden Güner’in cenazesi Kumluca beldesinde özel kıyafetli ekiplerce geniş tedbirler altında toprağa verildi. Defin işleminin ardından Güner’in tabutu yakılarak imha edildi.

Misafirlerini ağırladı, virüs kapıp yaşamını yitirdi - Resim : 2

YEĞENİ İSYAN ETTİ

Koronavirüs nedneiyle hayatını kaybeden Güner’in yeğeni Kumlucalı iş insanı İsmet Ertuğrul sosyal medyada yayınladığı mesajda koronavirüs salgınını umursamayanlara seslenerek, “Dayımı defnettik, mekanı Cennet olsun. Bir şey olmaz deyip ziyaretlere gidenlere, bu hastalığı umursamayanlara, maske takmayanlara, mesafe kuralına uymayanlara, hastalığını gizleyenlere söylüyorum. Kendinizi veya sevdiklerinizi bu şekilde defnettirmek ister misiniz?” ifadelerini kullandı.

Misafirlerini ağırladı, virüs kapıp yaşamını yitirdi ile ilgili etiketler Bartın misafir
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.