Misafir'in Gece'si Hazal Kaya'nın dekolteli pozları mest etti

Fox TV'de Buğra Gülsoy ile başrolünü paylaştığı dizisi final kararı alan 31 yaşındaki oyuncu Hazal Kaya, Gain'in sohbet programı “Orda Rahat Mısın”da Mirgün Cabas'ın konuğu oldu. Program çekiminden sonra fotoğraf karelerini Instagram hesabından paylaşan Kaya'nın dekolteli beyaz gömleği ve siyah mini etekli tarzı hayranlarından tam not aldı.

2019 yılında evlendiği oyuncu, senarist, yönetmen Ali Atay ile mutlu bir evlilik sürdüren ve geçtiğimiz günlerde oğlu Fikret Ali'nin 2. yaşını kutlayan oyuncu Hazal Kaya sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor.


Adını Feriha Koydum dizisindeki hayat verdiği Feriha karakteriyle gönüllerde taht kuran, son dönemde final yapmaya hazırlanan Misafir dizisinde Gece'yi canlandıran Hazal Kaya, Gain'de yayınlanan Mirgün Cabas'ın 'Orada Rahat mısın?' programının konuğu oldu.


TAKİPÇİLERİ FOTOĞRAFLARINI BEĞENİ YAĞMURUNA TUTTU

Program sonrası 6,5 milyon takipçili Instagram hesabından fotoğraflarını sosyal medya kullanıcılarının beğenisine sunan Kaya'ya yorum yağdı. Kaya'nın 'Şahane bir sohbetten,yemek yaptığım ilk ve tek programdan geriye kalan kareler bunlar sayın seyirciler. Belli ki orda çok rahatım' notunu düştüğü karelerine Burcu Kara, Ceyda Ateş, Şükran Ovalı, Burak Deniz, Ayşecan Tatari gibi çok sayıda ünlü ismin aralarında bulunduğu takipçilerinden beğeni ve yorum yağdı.


Kaya'nın paylaşımı iki saat içince yaklaşık 152 bin kişi tarafından beğenildi. Düzgün fiziği ve fit haliyle takipçilerinden tam not alan bir çocuk annesi Kaya'ya hayranları övgüler yağdırdı.

İşte Hazal Kaya'nın sosyal medyaya damga vuran o fotoğraf kareleri...

hazal kaya


hazal kaya

Misafir'in Gece'si Hazal Kaya'nın dekolteli pozları mest etti ile ilgili etiketler Hazal Kaya Ali Atay Sosyal Medya Instagram Mirgün cabas Orada Rahat mısın
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.