Mircea Lucescu Dinamo Kiev'i şampiyon yaptı

Shakhtar Donetsk'in başındaki başarılarıyla Ukrayna futboluna çağ atlatan Mircea Lucescu, şimdi de Dinamo Kiev'e el attı. 75 yaşındaki Rumen teknik adam, Dinamo Kiev'i 4 sezon aranın ardından şampiyon yaptı. Luce, kariyerinin 36. kupasını kazandı.

Mircea Lucescu, Dinamo Kiev'i 4 sezon aranın ardından şampiyon yaptı. Ukrayna Ligi'nde en son 2015-2016 sezonunda kupaya uzanan Dinamo, Shakhtar Donetsk'in 4 yıllık şampiyonluk serisine son verdi.

Rumen teknik direktör Lucescu yönetimindeki Sarı-Lacivertliler, dün Inhulets'i 5-0 mağlup ederek bitime 3 hafta kala en yakın rakibi Shakhtar'ın 13 puan önünde şampiyonluğunu ilan etti.

75 yaşındaki Luce kariyerinin 36. kupasını kazanarak önemli bir başarıya attı. Ukrayna'nın bayrak takımlarından Dinamo Kiev, SSCB'nin dağılması ve bağımsız ilanı sonra 1993'ten bu yana 16. şampiyonluğunu kazandı.

Sezon başında göreve getirdiği tecrübeli teknik adamla çıkış yakalayan Ukrayna temsilcisi, UEFA Avrupa Ligi'nde son 16 turuna kalmıştı. Ukrayna Süper Kupası'nı müzesini götüren Dinamo Kiev, mayıs ayında oynanacak Ukrayna Kupası finalini de kazanması halinde sezonu 3 kupayla kapatacak.

Mircea Lucescu Dinamo Kiev'i şampiyon yaptı

Mircea Lucescu Dinamo Kiev'i şampiyon yaptı ile ilgili etiketler Ukrayna Mircea Lucescu Dinamo Kiev
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.