Miray Daner, ihanet iddiaları ile sarsılmıştı! Oğulcan Engin ile aşk yaşadığı iddia edilen İlayda Alişan'dan açıklama

Miray Daner ile Oğulcan Engin'in iki yıllık ilişkisi geçtiğimiz günlerde noktalandı. Ayrılığın ardından ihanet iddiaları magazin gündemine bomba gibi düştü. Oğulcan Engin'in İlayda Alişan'la yakınlaşması nedeniyle iki yıllık ilişkisini bitirdiği iddia edildi. Oğulcan Engin ile aşk yaşadığı iddia edilen İlayda Alişan konu ile ilgili açıklama yaptı.

Seda Sayan ve eski futbolcu Sinan Engin'in oğlu Oğulcan Engin, aşk hayatıyla gündemden düşmüyor. Bir süre önce oyuncu Miray Daner ile iki yıllık ilişkisi biten Oğulcan Engin'in adı oyuncu İlayda Alişan ile birlikte anılıyor. Miray Daner- Oğulcan Engin aşkının bitiş sebebi olarak ise İlayda Alişan gösteriliyor. Peki, İlayda Alişan ile Oğulcan Engin arasında iddia edldiği gibi aşk yaşanıyor mu? İlayda Alişan hakkında çıkan aşk iddialarına yanıt verdi. İşte İlayda Alişan'ın çok konuşulan aşk iddialarına verdiği yanıt...

Oyuncu Miray Daner ile Oğulcan Engin, geçtiğimiz günlerde iki yıllık ilişkilerine nokta koydu. Büyük aşkın bitiş nedeni merak edilirken ortaya atılan ihanet iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. İddialara göre; İlayda Alişan ile Oğulcan Engin'in yakınlaşması Miray Daner'le Oğulcan Engin aşkının bitmesine neden oldu. İhanet iddiaları ile sarsılan Miray Daner'in Engin ile birlikte yaşadığı evden eşyalarını toplayıp evden çıkarken de bazı eşyaları kırdığı iddia edildi.

İLAYDA ALİŞAN İDDİALARA YANIT VERDİ!

Milliyet'ten Hüseyin Altun'un ahberine göre; Oğulcan Engin önceki akşam İlayda Alişan ile Akaretler W İstanbul'da birlikte eğlendi. Mekan içinde el ele, sarmaş dolaş oldukları konuşulan ikilinin, basın mensuplarının olduğunu öğrenince, ayrı ayrı kapılardan çıkmaları dikkat çekti.

27 yaşındaki güzel oyuncu, "İlayda Hanım, Oğulcan Engin ile aşk dedikoduları yazıldı. Birinci ağızdan duymak istiyoruz, doğru mu?" sorusuna, "Arkadaşlar biz Oğulcan ile çok iyi iki arkadaşız. Çok yorgunum, çekimden geliyorum. Arkadaşlarımı gördüm, şimdi evime gidiyorum" karşılığını verdi.

Oğulcan Engin ise mekan çıkışı yöneltilen 'yeni aşk' sorularını cevapsız bırakmayı tercih etti.

 

 

Miray Daner, ihanet iddiaları ile sarsılmıştı! Oğulcan Engin ile aşk yaşadığı iddia edilen İlayda Alişan'dan açıklama ile ilgili etiketler İlayda Alişan Oğulcan Engin
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.