Miras kavgasında 3 kuzenini öldürdü

Kayseri'de miras nedeniyle husumetli olan 4 kuzen karşılaştı. Amca çocukları arasında çıkan kavgada biri kuzenleri olan 3 kardeşe kurşun yağdırdı. 3 kardeş öldü, şüpheli kuzen kaçtı.

Kayseri'nin Melikgazi ilçesine bağlı Hunat Mahallesi Gavremoğlu Caddesi üzerinde Seyit Y. (30), Gaffar Mehmet Y. (20) ve Serdar Y. kardeşler, miras yüzünden husumet bulunan amca çocukları Mehmet Y. ile karşılaştı.

Çıkan tartışmanın büyümesi üzerine Mehmet Y., yanında bulundurduğu tabanca ile ateş etti. Başlarından vurulan Seyit ve Gaffar Mehmet Y. olay yerinde hayatını kaybederken Serdar Y. ise kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Polisin, Mehmet Y.'yi yakalamak için geniş çaplı çalışması devam ediyor.

İHA

Miras kavgasında 3 kuzenini öldürdü ile ilgili etiketler Kayseri kuzenler miras kavgası

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Böylesi görülmedi: Kokuyu gizlemek için uyuşturucu maddeye kahve sürmüşler

Edirne'de Kapıkule Sınır Kapısı'ndan yurda giriş yapan bir tırda hassas burunlu dedektör köpek Carlos'un desteği ile polis ve gümrük muhafaza ekiplerince yapılan aramada 10 milyon lira değerinde 50 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Kokuyu gizlemek için uyuşturucu maddeye kahve sürüldüğü ortaya çıktı.