Minik Leyla tabanı kazılan evlerde aranıyor!

Ağrı’da bayramlaşmak için gittiği dedesinin köyünde kaybolan 3 buçuk yaşındaki Leyla Aydemir'in bulunması için 13’üncü günde aramalar çevredeki evlere yoğunlaştırıldı. Jandarma bünyesinde bulunan ‘Modül’ köpeğinin de katıldığı aramalarda zemini yumuşak olan evlerin tabanları kazıldı.

Ailesi ile birlikte Bezirhan köyüne giden ve bir daha haber alınamayan minik Leyla için aramalar 13’üncü günün sabahında yeniden başladı.

Minik Leyla tabanı kazılan evlerde aranıyor!

Günün ilk ışıkları ile başlayan çalışmalara Jandarma Komando Özel Asayiş Komutanlığı (JÖAK) bünyesinde bulunan Jandarma Arama kurtarma ekipleri, AFAD ve jandarma ve Kızılay ekipleri katıldı.

Minik Leyla tabanı kazılan evlerde aranıyor! - Resim : 2

İlk olarak köy çevresinden geçen ve tarım arazilerinde yapılan aramalarda Jandarma At Köpek Eğitim Merkezi’nden (JAKEM) getirilen kadavra arama köpeği ‘Modül’ de kullanıldı.

Minik Leyla tabanı kazılan evlerde aranıyor! - Resim : 3

Türkiye’nin en iyi köpeklerinden olan ve jandarma bünyesinde bulunan ‘Modül’ köpeği, AFAD ve Jandarma Arama Kurtarma ekiplerince metruk ev, ahır boş alanlar didik didik arandı. Köy dışında bulunan bazı boş evlerde zeminde bulunan toprağın farklı ve yumuşak olması nedeniyle her ihtimali değerlendiren Jandarma Arama Kurtarma ekibi evde kazı çalışması yaptı.

Minik Leyla tabanı kazılan evlerde aranıyor! - Resim : 4

Kazma ve küreklerle 1 metreye kadar kazı yapan ekipler daha sonra ‘Modül’ köpeği ile kazının yapıldığı alanda arama çalışması başlattı. Kazı çalışmalarından da henüz bir sonuç alınamazken ekipler çalışmalarını sürdürüyor.

Minik Leyla tabanı kazılan evlerde aranıyor! - Resim : 5

Minik Leyla tabanı kazılan evlerde aranıyor! ile ilgili etiketler Ağrı leyla aydemir kadavra köpeği modül
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.