Minik Elif'in sağlık durumu iyi

İzmir'de 65 saat sonra enkazdan mucizevi bir şekilde canlı olarak kurtarılıp hastaneye kaldırılan 3 yaşındaki Elif Perinçek'in sağlık durumu hakkında Sağlık Bakanı Fahrettin Koca bilgi verdi. Koca Elif Perinçek’in bilincinin açık ciddi bir kas ezilmesi ya da kırığı olmadığını duyurdu. Bu açıklamadan kısa bir süre sonra ise TRT Haber Elif'in hastaneden görüntülerini yayınladı.

İzmir'de kurtarılma hikayesiyle bütün Türkiye'yi sevince Boğan Elif"in sağlık durumunu herkes merak  ederken,  Doğanlar Apartmanı’ndan mutfakta üzerine düşen sandalye sayesinde hayata tutunan minik çocuğun durumuyla ilgili Sağlık Bakanı Fahrettin Koca bir açıklama yaptı. Bakan Koca Elif'in durumunun iyi olduğunu bildirdi.

Depremden sonra enkazda sürekli vazoyla yere vurarak ses çıkartan anne Seher Değerli Perinçek, enkaz altında 4 çocuğunu bir araya getirmiş fakat Elif’e yetişememişti.

 Annesi ve kardeşlerinin sağ olarak kurtarıldığı enkazdan, 65 saat sonra da Minik Elif sağ olarak çıkarıldı. Depremin simge isimlerinden biri olan Elif Perinçek’in, enkaz alanında yapılan ilk müdahalenin ardından kaldırıldığı Ege Üniversitesi Hastanesinde tedavisi sürüyor.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter hesabından Elif’in sağlık durumuna ilişkin açıklama yaptı.

Bakan Koca, "Bilinci açık, ciddi bir kas ezilmesi ya da kırığı yok. Enkaz altında uzun süre hareketsiz kaldığı ve sıkıştığı için yoğun bakımda takip ediliyor. İki ablasının da durumu iyi" dedi.

Minik Elif'in sağlık durumu iyi ile ilgili etiketler İzmir deprem Sağlık Bakanlığı elif Açıklama kurtarma Enkaz
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.