Minik depremzedeler Jandarma ile moral buluyor!

Mersin İl Jandarma Komutanlığı'ndan minik depremzedelere sürpriz... Tüm ülke olarak deprem yaralarını sarmak için tek yürek olundu. 'Birlikte İyileşeceğiz' adında ki etkinlikle deprem bölgesindeki miniklerle oyunlar oynayıp onların her zaman yanlarında olduğunu belli ettiler. İşte o mutlu anlar...

Erdemli Şehir Stadın'da ki minik depremzedeler için, Mersin İl Jandarma Komutanlığı "Birlikte İyileşeceğiz" projesi düzenledi. Tüm ülkeyi derinden sarsan Kahramanmaraş merkezli büyük depremler sonrası tüm ülke yaraları sarmak için seferber olmuştu.

Minik depremzedeler Jandarma ile moral buluyor!

JANDARMAYLA BULUŞAN ÇOCUKLARIN YÜZÜ GÜLDÜ

Etkinlikte çocukların jandarma ekipleriyle ilk buluşması renkli görüntülere sahne oldu. Motorize ekibe yoğun ilgi gösteren çocuklar motosiklete bindirildi, kask takıldı. Palyaçolar ve kadın jandarma ekiplerince boyama etkinliği de yapılırken, çocuklara çeşitli hediyeler dağıtıldı. Gönüllü gösteri ekiplerinin sunumunun ardından da toplu hatıra fotoğrafı çekildi.

Minik depremzedeler Jandarma ile moral buluyor! - Resim : 2

MİNİK DEPREMZEDELER JANDARMA İLE MORAL BULDULAR

Çocuklar jandarma ekiplerinin her zaman yanlarında olduğunu belirterek, etkinliğin kendilerine moral verdiğini dile getirdi.

Minik depremzedeler Jandarma ile moral buluyor! - Resim : 3

Etkinliğe Erdemli Kaymakamı Aydın Tetikoğlu, Kıdemli Albay Mehmet Özkul, Jandarma Albay Bülent Demirsaban, Erdemli Jandarma Komutanı Yarbay Erhan Erdoğan ile jandarma trafik ekipleri katıldı.

 

Minik depremzedeler Jandarma ile moral buluyor! ile ilgili etiketler deprem Mersin
GÜNÜN VİDEOSU

İran Dini Lideri Hamaney'den skandal sözler: Osmanlı, Yunanlara zulmetmişti...

Tahran Kitap Fuarı'nı ziyaret eden İran'ın "dini" lideri Hamaney'in, eline aldığı bir kitap sonrası yaptığı konuşma büyük tepki çekti. "Bu, Yunanlılar tarafından Türklere karşı yazılmıştır." diyen Hamaney'in "Osmanlı Türkleri tarafından Rumlara yapılan zulmü çok güçlü ve güzel bir şekilde anlatıyor." sözleri gündem oldu.