Mine Ayman ile ünlü şarkıcı SuperHaber Instagram hesabında canlı yayında!

SuperHaber Astroloji yazarı Mine Ayman ile ünlü şarkıcı Hazal, 20 Mayıs Çarşamba günü saat 22:00'de SuperHaber Instagram hesabından canlı yayın yapacak.

SuperHaber, karantina günlerinde birçok ünlü isim ile gerçekleştirdiği Instagram canlı yayınlarında devam ediyor. SuperHaber Astroloji yazarı Mine Ayman ile ünlü şarkıcı Hazal, 20 Mayıs Çarşamba günü saat 22:00'de SuperHaber Instagram hesabından canlı yayın yapacak.

İkili canlı yayında sağlık, müzik ve astroloji konularını masaya yatıracak. Karantina günlerindeki bu keyifli sohbeti sakın kaçırmayın...

Mine Ayman ile ünlü şarkıcı SuperHaber Instagram hesabında canlı yayında!

Mine Ayman ile ünlü şarkıcı SuperHaber Instagram hesabında canlı yayında! ile ilgili etiketler Mine Ayman SuperHaber Instagram Sosyal Medya canlı yayın Korona Şarkıcı karantina günleri Hazal müzik şarkı proje sahne 90lar
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.