Mine Ayman ile başarılı oyuncu SuperHaber Instagram hesabında canlı yayında!

SuperHaber Astroloji yazarı Mine Ayman ile başarılı oyuncu Cem Kılıç, 30 Nisan Perşembe günü saat 22:00'de SuperHaber Instagram hesabından canlı yayın yapacak.

Koronavirüse karşı alınan tedbirler kapsamında evde kaldığımız bu günlerde, SuperHaber Instagram hesabında birçok ünlü isim ile canlı yayın gerçekleştiriliyor. 

SuperHaber Astroloji yazarı Mine Ayman ile ünlü oyuncu Cem Kılıç, 30 Nisan Perşembe günü saat 22:00’de SuperHaber Instagram hesabından canlı yayın yapacak.

İkili canlı yayında tiyatro, sinema ve astroloji konuları ile ilgili sohbet edecek. Karantina günlerinde bu keyifli sohbeti sakın kaçırmayın.

Mine Ayman ile başarılı oyuncu SuperHaber Instagram hesabında canlı yayında!

Mine Ayman ile başarılı oyuncu SuperHaber Instagram hesabında canlı yayında! ile ilgili etiketler Mine Ayman SuperHaber Instagram Sosyal Medya 30 Nisan Korona Karantina canlı yayın cem kılıç 30 Nisan Perşembe evde kal Evde Kal Türkiye tedbir önlem
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.