Milyonların karşısında bayılan hemşirenin akibeti belirsiz!

Amerika'da BioNTech ve Pfizer'ın aşısını olduktan sonra milyonların gözü önünde bayılan hamşirenin akibeti hakkında sosyal medya adeta çalkalanıyor. Sosyl medyada oldukça ilgi çeken hemşire Tiffany Dover'ın durumu hakkında komplo teorileri yazılmaya devam ediyor.

O ekranlar karşısında dünyanın merak ettiği aşıyı oldu ve birkaç dakika sonra yere serildi. Tüm dünya bu baygınlıktan kendisine bir pay çıkardı. Kimi aşı korkusuna kapıldı kimi ise koronanın hiç bitmeyeceğini düşündü. Sosyal medya daha da ileri gidip genç hemşirenin öldüğünü bile iddia etti. Peki olay yaratan hemşireyle ilgili sır perdesi nasıl aralanacak?

BioNTech ve Pfizer'ın geliştirdiği yeni tip koronavirüs (Kovid-19) aşısını olduktan sonra ortadan kaybolan 30 yaşındaki hemşireyle Tiffany Dover, aşıyı olduktan yaklaşık 17 dakika sonra bayılınca komplo teorilerini körükledi.

Hemşire aşı olduktan sonra sosyal medya hesaplarından herhangi bir paylaşımda bulunmadı, kendisini o günden sonra gören olmadı.

Milyonların karşısında bayılan hemşirenin akibeti belirsiz!

Bayılan hemşire normalde günde birkaç hikaye ve fotoğraf paylaştığı Instagram hesabında beş gün boyunca paylaşım yapmadı. Genç hemşireye ne oldu?

Sosyal medyada ortaya atılan iddialara peş peşe geldi. Bir kullanıcı, "Koronavirüs aşısı olduktan sonra bayılan hemşire Tiffany Dover'ın arkadaşı ile Facebook'tan görüştüm. Ailesi ölüm tehditleri alıyor, bu yüzden susuyorlar" şeklinde bir paylaşım yaptı.

ABD'nin FOX News kanalı sunucusu Tucker Carlson, 'gösterişli' aşı sunumunu şiddetle eleştirdi ve "Bir şeyler yanlış gibi görünüyor, durum şüpheli" ifadelerini kullandı.

 Tuhaf ölüm tartışmaları devam ettikten ederken; CHI Memorial Hastanesi, Twitter hesabı üzerinden Dover'in hayatta ve iyi durumda olduğunu belirten bir açıklama yaptı.

Hastaneden yapılan açıklamada, "Hemşire Tiffany Dover, kendisi için gösterilen endişeyi anlıyor. Şu anda müşahede altında. Kendisi ve ailesi için bu karara saygı duyulmasını istiyor" ifadeleri kullanıldı. Fakat açıklamaya rağmen çoğu kişi buna inanmadı.

Milyonların karşısında bayılan hemşirenin akibeti belirsiz! ile ilgili etiketler hemşire Korona ABD bayılan aşı korku giz
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.