Milyonlarca izleyici bunu bekliyordu. Acun Ilıcalı Survivor tarihini ve yeni yarışmacıyı açıkladı...

TV8 kanalının sahibi Acun Ilıcalı, 'Gel Konuşalım' adlı programın canlı yayınında Survivor'ın ne zaman başlayacağını duyurdu. Ayrıca Acun Ilıcalı, Murat Ceylan'ın da Survivor'da mücadele edeceğini açıkladı. İşte Survivor'ın başlayacağı tarih....

TV8 ekranlarında yayınlanan Hakan Ural ve Seda Akgül'ün sunduğu Gel Konuşalım adlı programa konuk olan Acun Ilıcalı, Survivor'ın ne zaman başlayacağını duyurdu.

murat23

10 ŞUBAT'TA BAŞLIYOR

10 Şubat'ta TV8 ekranlarında başlayacak olan Survivor bu sene çok farklı konseptle gelecek. Bir takım All Star kadrosundan oluşurken diğeri gönüller takımından oluşacak.

ACUN ILICALI BİR YARIŞMACIYI DAHA AÇIKLADI

Canlı yayında konuşan Ilıcalı, 'Survivor 2018' yarışmasının 10 Şubat 2018 tarihinde başlayacağını duyurdu. Geçtiğimiz günlerde "Nagihan Karadere, Merve Aydın ve Sema Aydemir'in, All Star kadrosunda olacağı" tweetini atan Acun Ilıcalı, yeni bir ismi daha açıkladı. 'Survivor 2013'te yer alan 1991 doğumlu Murat Ceylan, yeni sezonda da şampiyonluk mücadelesi verecek.

muratceylan

TURABİ KENDİSİ DUYURDU

Daha önce iki kez Survivor'a katılan ve ikisinde de şampiyonluk ipini göğüslemeyi başaran Turabi Çamkıran, üçüncü kez aynı yarışmada mücadele edeceğini açıklamıştı. Eski şampiyon Turabi, 'Survivor All Star' etiketi ile twitter hesabından yaptığı duyuruda, "3. defa Survivor mı? 'İmkansız' dedi gururum. 'Riskli' dedi tecrübem. 'Manasız' dedi mantığım. 'Yine de denemeye değer' dedi kalbim. Seneye görüşürüz. King will be back (Kral geri döndü)" ifadelerini kullanmıştı.

turabA

İLK YARIŞMACI CUMALİ AKGÜL OLMUŞTU

'Survivor 2018' kadrosuna dahil olmak isteyen Cumali Akgül, Iğdır'dan İstanbul'a 50 gün boyunca yaklaşık 1600 km yolu yürüyerek geldi. Cumali Akgül'ün Survivor için fiziksel olarak yeterli olmadığını söyleyen Acun Ilıcalı, 'Beyaz Show' programında, "Cumali kardeşim o kadar yol yürümüş gelmiş. Bundan sonra yürüyen hiç kimseyi almayacağımızı garanti ederek kendisini Survivor'a almaya karar verdik" açıklamasını yapmıştı.

SURVİVOR 2018 NASIL OLACAK?

Survivor 2018'in ne zaman başlayacağı hayranları tarafından merak ediliyor. Yeni sezonda All Star formatıyla yayınlanacağı söylentileri dolaşırken beklenen açıklama Acun Ilıcalı'dan geldi. Survivor 2018'de yarışmalar ALL STAR takımıyla, yeni başvuracak olan Gönüllüler Takımı arasında gerçekleşecek. Acun Ilıcalı attığı twitlerle konu hakkında bilgi verdi. Önümüzdeki günlerde yeni açıklamalar gelmesine kesin gözüyle bakılıyor.

KORKUYORUM…

Geçen yılın finalistlerinden Sema Aydemir, Survivor 2018 ‘in en hızlı, en güçlü, en hırslı yarışmacılardan oluşacağını ve bu durumdan korktuğunu ancak bu durumu umursamadığını söyledi. Survivor 2018 All Star’daki rakiplerine meydan okuyan Sema Aydın: Korkuyorum ama umurumda değil! dedi. İşte Sema Aydemir’in Survivor Türkiye hesabından paylaştığı o video..

ACUN ÇITAYI YÜKSELTİYOR

Ilıcalı, 2018 yılında başlatacağı yeni sezonun yarışmacı kadrosuna giren isimleri yavaş yavaş açıklamaya başladı. Gönüllüler takımında performans sergileyecek üç ismi sosyal medya hesabından açıklayan Acun Ilıcalı'nın tercih ettiği isimlerse; Sema Aydemir (Atlet), Nagihan Karadere (Atlet) ve Merve Aydın (Atlet) oldu. Üçü de profesyonel sporcu olan bu isimler, Survivor'un adrenalin ve mücadele ruhuna çok daha fazla katkı sağlayacak gibi görünse de yarışmanın kadrosunda bulunan diğer isimlerin işi zorlaşacak gibi görünüyor.

Milyonlarca izleyici bunu bekliyordu. Acun Ilıcalı Survivor tarihini ve yeni yarışmacıyı açıkladı... ile ilgili etiketler Survivor acunılıcalı turabi merveaydın muratceylan 10şubat
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da kızına şiddet uygulayan anneye vatandaşlardan tepki! Annenin cevabı pes dedirtti...

Küçükçekmece'de yolun ortasında kızına şiddet uygulayan anneye çevredekiler tepki gösterdi. Çevredekilere "Alın sizin olsun" diyen anne arkasını dönüp uzaklaştı. O anlar saniye saniye kameralara kaydedildi.