Milyon dolarlık yıldızlara örnek olsun: Beck ailesi 2 senede Türkçe öğrendi!

Beşiktaş'ın 2 sezon önce Bundes Liga ekiplerinden Hoffenheim'dan transfer ettiği Andreas Beck, şampiyonluk kutlamalarında Türkçe röportaj verdi.

Beşiktaş dün oynadığı Gaziantepspor maçının ardından 15. şampiyonluğunu ilan etti. Başarılı bir sezonun ardından ligin bitimine bir hafta kalan siyah beyazlılar şampiyonluğu garantiledi. Gaziantepspor maçının ardından kutlama yapan Beşiktaş taraftarları takımlarına sabaha kadar eşlik etti.

Gaziantep deplasmanında oynadıkları maçın ardından şampiyonluğu Antep'e gelen taraftarlarla kutlayan Beşiktaşlı futbolcular ilk röportajlarını da Gaziantep'de verdi. Beşiktaş'ın tecrübeli sağ beki Andreas Beck'in şampiyonluk röportajını Türkçe olarak yapması renkli anlara sahne oldu.

MANUELA BECK DE TÜRKÇE KONUŞUYOR

Geçtiğimiz aylarda kulüp pikniğine katılan Manuela Beck de kulüp yetkilileri ile Türkçe sohbet etmişti. Manuela Beck'in türkçe konuşması beşiktaşlı taraftarları çok şaşırtmıştı. Beck ailesinin kısa süre bu kadar iyi Türkçe öğrenmesi yıllarca Türkiye'de top koşturan milyon dolarlık yıldızlara örnek olacak türden...

Milyon dolarlık yıldızlara örnek olsun: Beck ailesi 2 senede Türkçe öğrendi! ile ilgili etiketler Beşiktaş Türkçe video Andreas Beck