Milli yıldız için Premier Lig serüveni bitiyor!

Premier Lig ekibi Leicester City ile Cengiz Ünder'in yolları ayrılıyor. İngiliz basını, kiralık olarak oynayan Cengiz'in sisteme uymadığı için gelecek sezon kadroda düşünülmediğini aktardı.

Cengiz Ünder'in Leicester City serüveni bitiyor! İngiliz ekibinin gelecek sezon milli futbolcuyu kadro düşünmediği öğrenildi.

1 aydır forma giyemeyen Cengiz Ünder'in akıbeti belli olmaya başladı. Leicester City forması ile tam olarak istenileni veremeyen Cengiz için ayrılık sesleri yükseliyor. İngiliz basınında yer alan habere göre, yıldız futbolcunun yetenekli bir oyuncu olduğu ancak İngiliz ekibinin sistemine uymadığı için gelecek sezon kadroda düşünülmediğinden bahsedildi. Cengiz Ünder'in Arsenal maçının ardından sakatlığı sebebi ile 1 aydır forma giyememesinin  de ayrılık konusunun açılmasında bir sebep olarak görülüyor.

Milli yıldız için Premier Lig serüveni bitiyor! ile ilgili etiketler Leicester City Cengiz Ünder
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.