Çağlar Söyüncü ile Orkun Kökçü de korona!

A Milli Takım kampına katılan futbolcuların koronavirüs testleri tek tek pozitif çıkıyor... Dün Kenan Karaman ve Yusuf Yazıcı'nın kulüpleri korona açıklaması yapmıştı. Bugün de Çağlar Söyüncü ve Orkun Kökçü'yle koronavirüs kapan A Milli futbolcu sayısı 15'e yükseldi.

A Milli Takım'daki koronavirüs skandalı büyüyor. İrfan Can Kahveci'nin "zamansız düğün"üyle başlayan bulaş zincirinde son olarak Çağlar Söyüncü ve Orkun Kökçü'nün testinin pozitif çıkmasıyla toplam sayı 15'e yükseldi. A Milli Takım kampında bulunan 15 futbolcuya korona bulaştı!

Feyenoord'un 20 yaşındaki A Milli orta saha oyuncusu Orkun Kökçü, "Maalesef corona testim pozitif çıktı. Umuyorum en kısa zamanda iyileşip sahalara döneceğim" açıklaması yaptı.

Premier League'de dün oynanan Leicester City-Manchester City maçında forma giymeyen Çağlar Söyüncü'nün İstanbul'dan gelecek test sonucu beklendiği için forma giymediği açıklanmıştı. İngiliz teknik adam Brendan Rodgers maçın basın toplantısında A Milli stoperin testinin pozitif çıktığını duyurdu.

A Milli Takım'da koronavirüs skandalı İrfan Can Kahveci'nin "zamansız" düğünüyle başlamıştı. Düğünde yaşanan bulaş vakalarının ardından testler pozitif çıkmaya başladı. Önce Cenk Tosun, Dorukhan Toköz, Kaan Ayhan ve Emre Kılınç kamptan ayrıldı. Bu isimlerin korona olduğu ortaya çıktı.

Ardından Galatasaray kulübü Taylan Antalyalı'nın Covid-19 olduğunu açıkladı. Dün Juventus kulübü Merih Demiral'ın testinin pozitif çıktığını duyurdu. Daha önce de Nazım Sangare ve Zeki Çelik koronavirüse yakalanmıştı.

Düğündeki sorumsuzluğa tepki gösteren Cenk Tosun, "Ben her şeyime dikkat ediyorum, düşüncesiz insanlar milli takım kampına virüs taşıyor" diyerek olay çıkarmıştı. 

A Milli Takım kampında virüs kapan isimler şunlar: 

Yusuf Yazıcı, Cenk Tosun, Dorukhan Toköz, Kaan Ayhan, Merih Demiral, Emre Kılınç, Taylan Antalyalı, Nazım Sangare, Zeki Çelik, Kenan Karaman, İrfan Can Kahveci, Deniz Türüç, Mert Günok, Orkun Kökçü ve Çağlar Söyüncü.

Çağlar Söyüncü ile Orkun Kökçü de korona! ile ilgili etiketler Çağlar Söyüncü Orkun Kökçü A Milli Takım
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.