Milli Takım kampında olan Salih Özcan'ın evinde yangın çıktı

A Milli Takımımızın Hırvatistan ve Letonya ile oynadığı maçlarda kadroya dahil edilen Salih Özcan'ın evinde yangın çıktı. Konu hakkında açıklama yapan Salih Özcan son durumu aktardı.

A Milli Takımımızın EURO 2024 Elemeleri'nde Hırvatistan ve Letonya ile oynadığı maçlar için kadroya davet edilen Salih Özcan'ın evinde yangın çıktı. Milli futbolcunun Almanya Dortmund'daki Phoenix Gölü kenarında yer alan dairesinde yangın çıktı.

SALİH ÖZCAN'IN EVİNDE MADDİ HASAR OLUŞTU

Alman Bild gazetesinde yer alan habere göre; itfayeciler yangını bir buçuk saatte söndürdü. Yangının nedeni kısa devrenin kablo yangınına sebep olması ve balkondaki mobilyalara yangının sıçraması yangının büyümesine neden oldu.

Letonya galibiyetinin ardında pazartesi Almanya'ya dönen Salih Özcan görevliler tarafından bilgilendirildi.

Durumla ilgili açıklama yapan Salih Özcan, "Durumumuz iyi, çok şükür sadece maddi hasar oluştu. Önemli olan kimsenin yaralanmaması" dedi.

Milli Takım kampında olan Salih Özcan'ın evinde yangın çıktı ile ilgili etiketler Milli Takım Borussia Dortmund Yangın
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.