Milli Takım Gruptan Nasıl Çıkar? A Milli Takım Dünya Kupası'na Nasıl Gider?

Türkiye gruptan çıkar mı? Dünya Kupası Elemeleri grup maçlarına kaldığı yerden devam eden A Milli Futbol Takımı bu akşam Cebelitarık karşılaşmasına çıkıyor. Milli Takımın gruptan nasıl çıkacağı konusu da merak ediliyor. Grup liderliğinin artık mucize olduğu puan durumuna göre A Milli Takım 2. olarak Play-Off mücadelesine kalmak istiyor. Peki Milli Takım gruptan nasıl çıkar?

2022 Dünya Kupası'nın düzenleneceği Katar'a gitmek için kalan son iki maçını da kazanmak zorunda olan A Milli Takım G Grubu mücadelesinde bu akşam Cebelitarık ile karşılaşacak. Turnuvaya gidebilmek için bol gollü bir galibiyet elde etmek zorunda olan A Milli Takım Gruptan nasıl çıkar? Milli Takım Dünya Kupasına nasıl gider?

A MİLLİ TAKIM GRUPTAN NASIL ÇIKAR?

Türkiye, 2022 DÜnya Kupası Elemeleri G Grubunda yer alıyor. Cebelitarık ile Karadağ maçlarını kesinlikle kazanması gereken Milli Takıma bu sonuçlar da yetmiyor. Diğer yandan grup lideri Hollanda'nın en fazla 1, Norveç'in ise en fazla 3 puan alarak grup aşamasını tamamlaması gerekiyor.

Hollanda eğer grubu lider olarak tamamlarsa Norveç'in kalan iki naçta 3 puan alması halinde Türkiye Katar biletini alarak Dünya Kupasında yer almaya hak kazanacak.

Milli Takım kalan iki maçı kazanır diğer yandan Norveç 4 puan toplarsa puanlar eşitlenecek. Bu durumda genel averaja bakılacak. Norveç'in son iki maçını da kaybetmesi halinde ise Türkiye'nin bir maçını kazanması ikincilik için yeterli olacak.

Milli Takım Gruptan Nasıl Çıkar? A Milli Takım Dünya Kupası'na Nasıl Gider? ile ilgili etiketler 2022 FIFA Dünya Kupası milli takım gruptan nasıl çıkar dünya kupası elemeleri türkiye cebelitarık
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.