Milli sporcu Ayşe Begüm Onbaşı'na büyük ayıp! AK Parti'nin aday adayını takip edince CHP'li başkan rahatsız oldu!

Dünya şampiyonu milli cimnastikçi Ayşe Begüm Onbaşı, AK Partili Akhisar Belediye Başkan aday adayı Ömer İşçi’nin Instagram paylaşımını beğenip takibe alınca CHP'li başkan rahatsız oldu. CHP'li Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, Onbaşı’ya tahsis edilen arabayı geri aldı ve annesinin görev yerini değiştirdi.

Ayşe Begüm Onbaşı, Akhisar Belediye Başkan aday adayı Ömer İşçi’nin Instagram paylaşımını beğendi. Mevcut başkan, tahsis edilen arabayı geri aldı, annesinin görev yerini değiştirdi.

Aerobik Cimnastikte Türkiye'nin gururu olan Ayşe Begüm Onbaşı, başarılarıyla sadece ülkenin değil, doğum yeri Akhisar'ın da tanıtımında büyük rol oynadı.

2 Dünya, 2 Avrupa, 4 Dünya Kupası şampiyonluğu olan, 2 kez Dünya ve Avrupa ikinciliği, 3 kez de Dünya üçüncülüğü yaşayan Ayşe Begüm, Ocak 2020'de Manisa Büyükşehir Belediyesi'nden doğum yeri olan Akhisar Belediyesi Spor Kulübü'ne katılmıştı.

AK PARTİ'NİN ADAY ADAYINI TAKİP EDİNCE CHP'Lİ BAŞKAN RAHATSIZ OLDU

Ayşe Begüm'ün AK Parti'den Akhisar Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıklayan Ömer İşçi'yi Instagram'dan takip etmesi ve paylaşımlarını beğenmesi CHP'li Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu'nun tepkisini çekti.

ANNESİNİN GÖREV YERİ DEĞİŞTİRİLDİ

İşçi'nin adaylığını açıkladığı 23 Kasım tarihinden sonra Belediye'nin halkla ilişkiler biriminde çalışan Anne Seçil Bayraktar, merkezden Yeldeğirmeni bölgesine gönderildi.

TAHSİS EDİLEN ARABA GERİ ALINDI

Ayşe Begüm'e antrenmanlara gitmek için tahsis edilen şoförlü araç da geri alındı. Akhisar halkı, şampiyonluklarıyla ilçenin tanıtımında büyük pay sahibi olan sporcunun, siyasi çekişmeye kurban gitmesine tepkili. Başarılı sporcu da 27 Kasım'da spor hayatını noktaladığını duyurmuş, şu ifadeleri kullanmıştı:

"Kararımı verene kadar, düşüncelerimin derinliklerine boğulmamam için kendilerini hırpalayan ailem, özür diliyorum. Sizi kendi yaşadığım zorluklarla beraber bırakmak mecburiyetinde olduğum için."

Milli sporcu Ayşe Begüm Onbaşı'na büyük ayıp! AK Parti'nin aday adayını takip edince CHP'li başkan rahatsız oldu! ile ilgili etiketler Akhisar
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.