Milli Savunma Bakanlığı'nda kritik güvenlik zirvesi! Hakan Fidan ve Ali Yerlikaya da katılıyor...

Millî Savunma Bakanı Yaşar Güler, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak ve MİT Başkanı İbrahim Kalın Millî Savunma Bakanlığı'nda bir araya geldi.

Ankara'da bombalı terör saldırısı girişiminde bulunan teröristlerin Suriye'den geldiği ortaya çıkınca PKK-YPG hedeflerine operasyon gündemde.

BAKAN FİDAN: PKK/YPG'NİN TÜM TESİSLERİ MEŞRU HEDEF

Terör saldırısı girişimi ile ilgili konuşan Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, PKK/YPG'nin kontrolündeki tüm tesislerin güvenlik güçlerinin meşru hedefi olduğunu söyledi.

"Üçüncü taraflar bu tesislerden uzak dursun, PKK/YPG'nin kontrolündeki tüm tesisler meşru hedef." diyen Bakan Fidan, "Geçtiğimiz pazar günü hain bir terör saldırı gerçekleştirildi. Teröristler bir vatandaşımızı şehit etti. Terörtle mücadelede Türkiye'nin tavrının net olduğu bellidir. İki teröristin Suriye'den geldiği açıklığa kavuşmuştur. PKK'nın kontrolündeki olan bütün alt yapı üst yapı hedefleri güvenlik güçlerimizin meşru hedefidir. 2. ve 3. şahısların buradan uzak durmasını tavsiye ediyorum. Güvenlik güçlerimizin karşılığı çok sert olacak. Teröristler pişman olacak." ifadelerini kullanmıştı.

MSB'DE KRİTİK TOPLANTI

Bu gelişmelerin ardından Milli Savunma Bakanlığı'nda kritik bir toplantı gerçekleşti. 

Millî Savunma Bakanı Yaşar Güler, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak ve MİT Başkanı İbrahim Kalın Millî Savunma Bakanlığı'nda bir araya geldi. 

Milli Savunma Bakanlığı'nda kritik güvenlik zirvesi! Hakan Fidan ve Ali Yerlikaya da katılıyor... ile ilgili etiketler Hakan Fidan Ali Yerlikaya İbrahim Kalın
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.