Milli Savunma Bakanlığı açıkladı: 2 operasyonda 8 terörist öldürüldü

Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Yıldırım Operasyonu'nda ve Barış Pınarı bölgesinde yapılan operasyonlarda toplam 8 teröristin öldürüldüğünü açıkladı. Bakanlığın açıklamasında terörle mücadelenin kararlılıkla sürdüğünün altı çizildi.

Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Yıldırım Operasyonu bölgesinde 3, Barış Pınarı bölgesinde ise 5 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

Bakanlığın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Terörle mücadelemiz kararlılıkla sürüyor. Pençe-Yıldırım Operasyonu bölgesinde tespit edilen 3 PKK'lı terörist hava harekatı ile etkisiz hale getirildi. En son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar operasyonlarımız devam edecek." ifadelerine yer verildi.

BARIŞ PINARI BÖLGESİNDE 5 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ

Öte yandan Barış Pınarı bölgesinde düenlenen operasyonda ise 5 terörist etkisiz hale getirildi. Milli Savunma Bakanlığı konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Terör örgütü PKK/YPG’nin Barış Pınarı bölgesindeki huzur ve güven ortamını bozmasına izin vermeyeceğiz. Bölgede her türlü tedbiri alan Kahraman Komandolarımız bir saldırı girişimini daha önleyerek 5 PKK/YPG’li teröristi etkisiz hâle getirdi."

Milli Savunma Bakanlığı açıkladı: 2 operasyonda 8 terörist öldürüldü ile ilgili etiketler Operasyon terörist mili savunma bakanlığı
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.