Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler ve TSK komutası Irak sınırında: Talimat verildi!

Millî Savunma Bakanı Yaşar Güler, Pençe-Kilit Harekât bölgesinde şehit verdiğimiz terör saldırısının ardından beraberinde Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak ve Kuvvet Komutanları ile Şırnak’a gitti. Şırnak'ta Pençe-Kilit Harekât bölgesindeki son duruma ilişkin bilgi alan Bakan Yaşar Güler, operasyon bölgelerinde yapılacak çalışmalara ilişkin talimatlar verdi.

Millî Savunma Bakanı Yaşar Güler, beraberinde TSK Komuta Kademesi ile gittiği Şırnak’ta şehitlerimiz için düzenlenen törenin ardından 23’üncü Piyade Tümen Komutanlığında toplantı gerçekleştirdi.

Harekât Merkezinde Pençe-Kilit Harekât bölgesindeki son duruma ilişkin bilgi alan Bakan Yaşar Güler, operasyon bölgelerinde yapılacak çalışmalara ilişkin talimatlar verdi.

Bakan Güler daha sonra Güvenlik Toplantısı'na katılmak üzere İstanbul’a gitti.

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler ve TSK komutası Irak sınırında: Talimat verildi! ile ilgili etiketler Yaşar Güler Irak TSK
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.