Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler 'KAAN' için tarih verdi!

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler S400 VE KAAN ile ilgili açıklamalarda bulundu. KAAN'ın uçuşu için tarih veren Bakan Güler, S400'le ilgili olarak, "İhtiyaç duyduğumuz anda düğmeye basarız" dedi.

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, "S400’ü alıp bir fabrikanın köşesine teslim edemeyiz. İhtiyaç duyduğumuz anda düğmeye basarız. KAAN inşallah bu yılın sonunda uçuşunu yapacak. ALTAY Tankıyla ilgili çalışmalar devam ediyor. Toplam 250 tankımız ALTAY olacak." ifadelerini kullandı.

Sınırlarımız olmadığı kadar güvenilir. Sınırlarımızda 60 bin personelimiz 24 saat çalışıyor. Arzu eden her vekili sınıra götürebiliriz. F-35’i alma taraftarı değilim. Başka uçağa geçelim mi diye Amerika'da farklı bir tartışma var.

MKE’de eski teknolojiler var onları yeniliyoruz. Çalışmaları başlattık seneye bu zamanlar size bunları sunarız.

Siber Savunma ile uğraşıyoruz. Siber ülkemizi savunmak için ne gerekiyorsa çok ciddi yatırımlar yapıyoruz. Eğitim konusunda da dünyada neresi en iyiyse oradan eğitim alıyoruz.

Milli Savunma Bakanlığı'nın 2024 yılı bütçesi TBMM'de oy çokluğu ile kabul edildi.

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, 40 adet Eurofighter Typhoon savaş uçağı alınacağını bildirdi.

Bakan Güler, "40 Eurofighter alacağız. İngiltere ve İspanya 'evet' dedi. Almanya'yı iknaya çalışıyoruz." dedi.

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler 'KAAN' için tarih verdi! ile ilgili etiketler Yaşar Güler Milli Savunma Bakanı Milli Savunma Bakanlığı
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.