Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ile Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'yı bilgilendiren Haluk Levent, gelen eleştirilere yanıt verdi

İlk andan itibaren deprem bölgesine gidip AHBAP Derneği ile birlikte canla başla mücadele eden Haluk Levent'in Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ile Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'yı çalışamalar hakkında bilgilendirdiği görüntüler sosyal medyada gündem oldu. Levent, gelen eleştiriler üzerine bir açıklama yaptı.

Kahramanmaraş merkezli yaşanan 2 büyük depremin ardından afet bölgelerine AHBAP Derneği ekibi ile birlikte yardım götüren Haluk Levent'in, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile çekilen görüntüleri sosyal medyada gündem oldu.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ile Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'yı bilgilendiren Haluk Levent, gelen eleştirilere yanıt verdi


Depremin olduğu günden beri gerek sosyal medya paylaşımları, gerekse de kurucusu ve başkanı olduğu Ahbap Derneği aracılığıyla düzenlediği yardım kampanyalarıyla dikkat çeken sanatçı Haluk Levent, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'yı bilgilendirirken görüntülendi.

''DEVLETİN KURUMLARI İLE ÇALIŞMADAN OLMAZ''


Gelen eleştiriler üzerine konu ile ilgili Twitter sayfasından bir açıklama yayınlayan Haluk Levent, ''Bu video neden kötü yorumlanır ki? Sayın Hulisi Akar ben askerdeyken komutanımdı. Sağlık Bakanı Koca ile SMA ve diğer kanser vakaları ile ilgili zaten istişaredeyiz. Konteyner konusunu konuştuk. Canlarım hiç kimse kendi başına iş yapamaz. Devletin kurumları ile çalışmadan olmaz.'' ifadelerini kullandı.


YouTuber Oğuzhan Uğur’un ''Bakanlarımız burada. Haluk abi ile konuyu istişare ediyorlar'' notuyla Twitter hesabından paylaştığı görüntülerde Haluk Levent’in, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar’la Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’yı deprem bölgesindeki çalışmalar hakkında bilgilendirdiği görülüyor.

 

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ile Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'yı bilgilendiren Haluk Levent, gelen eleştirilere yanıt verdi ile ilgili etiketler Haluk Levent AHBAP deprem Hulusi Akar Fahrettin Koca
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.