Milli Piyango yılbaşı çekilişi sonuçları 2020! MPİ bilet sorgulama!

Milli Piyango yılbaşı çekilişi sonuçları 2020! 31 Aralık 2019 akşamı yapılacak olan Milli Piyango yılbaşı çekilişi ise heyecanlı bekleyişi sürüyor.Eğer yılbaşı biletlerinin hepsinin satılması durumunda vatandaşa 436 milyon 540 bin lira ikramiye dağıtılacak.Büyük ikramiye ise 80 milyon olarak belirlendi. Milli Piyango yılbaşı sonuçları açıklandı zaman superhaber.com.tv'de olacak.

Milli Piyango yılbaşı çekilişi sonuçları 2020! Vatandaşların büyük bir heyecanla beklediği Milli Piyango yılbaşı çekilişi Milli Piyango İdaresi tarafından yapılacak.Milli Piyango biletlerini pürüzsüz ya da kağıdın örselenmemiş olmasına dikkat edilecek olan konular arasında yer alıyor.Milli Piyango yılbaşı çekilişi sonuçları sorgulamanın nasıl olacağı ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor...

MİLLİ PİYANGO YILBAŞI ÇEKİLİŞİ NE ZAMAN YAPILACAK?

Büyük bir heyecanla beklenen Milli Piyango yılbaşı çekilişi Milli Piyango İdaresi tarafından 31 Aralık 2019 tarihinde gerçekleştirilecek. Milli Piyango yılbaşı özel çekilişi 15.00'te başlayacak.Aynı zamanda Milli Piyango amorti ve büyük ikremiye çekilişleri de saat 20.00 ile 21.00 tarihleri arasında yapılacak.

MİLLİ PİYANGO YILBAŞI ÇEKİLİŞİ BÜYÜK İKRAMİYE NE KADAR?

Milli Piyango yılbaşı çekilişi büyük ikramiyesi 80 Milyon TL...

Aynı zamanda yılbaşı çekilişinin diğer büyük ikramiyeleri de bulunmaktadır. Bir adet 8 milyon TL ve 10 adet 1 milyon lira verilecek.

 MİLLİ PİYANGO YILBAŞI ÇEKİLİŞİ BİLETİ SONUÇLARI NASIL SORGULANACAK?

80 milyon büyük ikramiyenin verileceği Milli Piyango yılbaşı çekilişi sonuçları belli olduğu zaman "http://www.mpi.gov.tr/" adresi üzerinden sorgulaması gerçekleştirilebilecek.

MİLLİ PİYANGO YILBAŞI ÇEKİLİŞİ SONUÇLARI SORGULAMA 

2020 MİLLİ PİYANGO YILBAŞI BİLETLERİ NE KADAR?

MİLLİ PİYANGO YILBAŞI ÇEYREK BİLETİ: 20 TL

MİLLİ PİYANGO YILBAŞI YARIM BİLETİ:40 TL

MİLLİ PİYANGO YILBAŞI TAM BİLET FİYATI: 80 TL

Milli Piyango yılbaşı çekilişi sonuçları 2020! MPİ bilet sorgulama! ile ilgili etiketler Milli Piyango Yılbaşı 2020 bilet çekiliş çekliş sonuçları
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.