Milli Piyango 29 Ocak 2024 sonuçları! Milli Piyango sonuçları açıklandı mı, sonuçlara nereden bakılır? Milli Piyango sonuç sorgulama ekranı!

29 Ocak 2024 Pazartesi günü gerçekleşen Milli Piyango çekilişi sonuçları için heyecanla bekleyiş devam ediyor. Bu çerçevede milli piyango sonuçları merak ediliyor. Bilet sahipleri, Milli Piyango çekiliş sonuçları sorgulama MPİ ekranı üzerinden kazanıp kazanmadıklarını kontrol edebilecekler. Bu bağlamda, '29 Ocak 2024 Piyango sonuçları' gibi konu başlıkları araştırılıyor. Peki, Milli Piyango sonuçları açıklandı mı, sonuçlara nereden bakılır? Milli Piyango sonuç sorgulama ekranı!

Milli Piyango 29 Ocak 2024 sonuçları! 29 Ocak 2024 Pazartesi günü düzenlenecek olan Milli Piyango çekilişinin heyecanla bekleniyor. Canlı olarak MP TV üzerinden yayınlanacak çekilişte, talihli numaralar sahiplerini sevindirecek. Bilet sahipleri, kazandıkları veya kazanmadıkları konusunu Milli Piyango çekiliş sonuçları sorgulama MPİ ekranı üzerinden kontrol edebilirler. Bu kapsamda, birçok kişi '29 Ocak 2024 Piyango sonuçları' gibi başlıkları araştırıyor. Milli Piyango sonuçları açıklandı mı ve sonuçlara nereden ulaşılır? İşte cevaplar Milli Piyango sonuç sorgulama ekranında!

Milli Piyango 29 Ocak 2024 sonuçları! Milli Piyango sonuçları açıklandı mı, sonuçlara nereden bakılır? Milli Piyango sonuç sorgulama ekranı!

MİLLİ PİYANGO SONUÇLARI AÇIKLANDI MI? 29 OCAK 2024

29 Ocak akşamı saat 17.30 itibarıyla başlayacak çekiliş, MP TV üzerinden canlı olarak yayınlanacak. Bilet sahipleri, çekilişi canlı takip ederken aynı zamanda kazandıran numaraları da Milli Piyango Online üzerinden öğrenebilirler.

29 OCAK 2024 MİLLİ PİYANGO SONUÇLARI

29 Ocak 2024 tarihinde gerçekleşen Milli Piyango çekiliş sonuçlarına göre, 20 milyon Türk Lirası kazanan bilet numaraları şu şekilde;

20 milyon TL'lik ödülün kazanan sayıları: 025558

16 milyon TL'lik ödülün kazanan sayıları: 866428

Amorti sayıları: 3 - 9

240 bin TL'lik ödülün kazanan sayıları: 030526, 211607, 286181, 466127, 617109

 

DİĞER KAZANAN NUMARALARA GÖZ ATMAK VE BİLET SORGULAMAK İÇİN TIKLAYINIZ.

MİLLİ PİYANGO BİLET SORGULAMA EKRANI

Bilet sahipleri, çekilişin ardından Milli Piyango resmi web sitesi üzerinden bilet sorgulama işlemini gerçekleştirebilirler. Kazanan numaralara sahip olanlar, çeşitli ikramiyeler kazanabilirler. 

MİLLİ PİYANGO BİLETİNİZİ SORGULAMAK İÇİN TIKLAYINIZ.

MİLLİ PİYANGO ÇEKİLİŞİ CANLI İZLE

Milli Piyango tutkunları, çekiliş sonuçlarını canlı izlemek için Milli Piyango Online'nın resmi web sitesini ziyaret edebilirler. Çekilişi canlı izlemek isteyenler için "MİLLİ PİYANGO SONUÇLARI CANLI İZLEME EKRANI" seçeneği de mevcut.

MİLLİ PİYANGO SONUÇLARI CANLI İZLEME EKRANI

MİLLİ PİYANGO NEDİR, NASIL KAZANILIR?

Milli Piyango, büyük umutlar ve heyecanla beklenen bir şans oyunudur. Katılımcılar, umutlarını ve hayallerini gerçekleştirebilmek için Milli Piyango biletinde belirledikleri numaralarla çekiliş gününü beklerler. Ancak, kazanmak için belirli kurallara ve detaylara dikkat etmek gerekir.

Milli Piyango biletinde seçilen numaralar, çekiliş günü küreden çıkan numaralarla eşleşirse, katılımcı ikramiye kazanır. Bu ikramiyeler, belirli kategorilere ayrılmıştır ve kazanma şartlarına göre farklılık gösterir. Kazanan numaraların hane sayısı ve farklı numara sayısı, her bir ikramiye kategorisinin belirlenmesinde önemli bir rol oynar.

Her ikramiye kategorisi için, son rakamları kazanan numaralarla eşleşen tüm numaralar, ilgili ikramiyeyi kazanır. Eğer kazanan sıralı numara tam bir bilet üzerine basılıysa, bilet sahibi o kategorinin tamamını kazanır. Yarım bilet üzerine basılıysa, yalnızca yarısını alır; çeyrek bilet üzerine basılıysa, sadece çeyreğini kazanır.

MİLLİ PİYANGO AMORTİ NEDİR, NASIL AMORTİ EDER?

Kazanan sıralı numara tam bilet üzerine basılırsa, bilet sahibi ilgili ikramiyenin tamamını kazanacak. Yarım bilet ve çeyrek bilet kazananlarına ise sırasıyla yarısını ve çeyreğini kazanma şansı tanınacak.

Amorti, bilet değeri anlamına gelir ve çekilişte bilet bedelini geri almayı simgeler. Amorti çıkan bilet sahipleri, bilet fiyatını kazanmış olacaklar.

MİLLİ PİYANGO TESELLİ İKRAMİYESİ NEDİR?

Teselli ikramiyesi, en büyük ikramiye kazanan bilet numarasının her hanesindeki rakama göre değişen özel bir ikramiyedir. Bu miktar, çekilişin sona ermesinin ardından belirlenecek ve kazananlara duyurulacaktır.

Milli Piyango 29 Ocak 2024 sonuçları! Milli Piyango sonuçları açıklandı mı, sonuçlara nereden bakılır? Milli Piyango sonuç sorgulama ekranı! ile ilgili etiketler Milli Piyango
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.