Milli Piyango 2022 yılbaşı biletleri ne zaman, saat kaçta çekiliyor? Hangi kanalda, nereden izlenir?

Ve sonunda beklenen gün geldi çattı. 31 Aralık 2021 günü içerisinde olduğumuz şu zamanlarda yeni yıla az bir zaman kaldı. 2022 Milli Piyango yılbaşı biletleri ne zaman, saat kaçta çekiliyor sorusuna yanıt arayan vatandaşlar bu duruma yoğun bir ilgi göstermekte. Peki, 2022 Milli Piyango çekilişi hangi kanalda, nereden izlenir?

Milli Piyango 2022 yılbaşı özel çekilişine saatler kala heyecan doruğa çıkmaya başladı. Yılbaşı özel çekilişi için geri sayım başlarken ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda soruları da cevap bekler oldu. MPİ tarafından çekiliş saatleri ve takvimine yönelik bilgiler daha önceden kamuoyu ile paylaşılmıştı.

Milli Piyango 2022 yılbaşı çekilişi ne zaman, saat kaçta?

Milli Piyango büyük ikramiye çekilişi 31 Aralık Cuma gecesi saat 23:00'te gerçekleşecek. Çekiliş saat 17:00'da başlayacak. Son çekiliş ise 23:00'da gerçekleşecek. Bu yılki bilet fiyatları tam 120 TL, yarım 60 TL ve çeyrek bilet 30 TL olarak belirlendi.

Dağıtılacak toplam ikramiye tutarının 670 milyon 760 bin TL olacağı çekiliş sonrası, oyun severler, amorti sonuçları da dahil olmak üzere biletlerine ikramiye çıkıp çıkmadığını millipiyangoonline.com'dan öğrenebilecek.

Milli Piyango 2022 yılbaşı çekilişi nereden izlenir?

2022 Milli Piyango yılbaşı çekilişi Milli Piyango TV Youtube kanalı üzerinden canlı izlenebilir.

Milli Piyango 2022 yılbaşı biletleri ne zaman, saat kaçta çekiliyor? Hangi kanalda, nereden izlenir? ile ilgili etiketler Milli Piyango yılbaşı çekilişi
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.