Milli muharip savaş uçağı KAAN'ı eleştireceğim derken rezil oldular!

Türkiye'nin 5. nesil savaş uçağı olacak KAAN'ı Ankara'da düzenlenen törenle tanıtıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın KAAN'a bindiği an çekilen bir fotoğraf üzerinden karalama yapmaya çalışanlar ise yine rezil oldu.

Dün (1 Mayıs)Türk Havacılık ve Uzay Sanayii (TUSAŞ) tesislerinde, büyük çaplı bir tören düzenlenerek Türkiye'nin 5. nesil savaş uçağı olacak KAAN tanıtıldı.

Türkiye’nin ilk milli savaş uçağı olan ve Milli Muharip Uçak Projesi kapsamında geliştirilen TF-X savaş uçağının ismi, resmen ‘KAAN’ olarak açıklandı. Tören sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan, KAAN savaş uçağının kokpitine oturdu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, uçağın kokpitine oturduğu sırada, kanopi ile uçak arasında bulunan kırmızı bir ‘demir’ ise sosyal medyada tartışmaya yol açtı.

KARALAYACAĞIM DERKEN REZİL OLDULAR

Sosyal medyada bazı kullanıcılar ise KAAN'ı karalamak için kokpit camını vileda sapı ile tutturdular yalanını ortaya attılar.

Ancak vileda sapı dedikleri tüm dünyada kullanılan kanopiyi desteklemek için kullanılan bir güvenlik önlemi.

Milli muharip savaş uçağı KAAN'ı eleştireceğim derken rezil oldular!

Milli muharip savaş uçağı KAAN'ı eleştireceğim derken rezil oldular! ile ilgili etiketler Hava Kuvvetleri uçak
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.