Milli kahraman Osman Çakmak'tan Barzani'ye gözdağı! / VİDEO

Avrupa Futbol Şampiyonası finalinde İngiltere'ye karşı alınan 2-1'lik galibiyetin ardından Ampute Milli Takımımızın kaptanı Osman Çakmak'ın 2007'de 'teröre lanet' mitingindeki konuşmaları bir kez daha akıllara geldi. Dün akşam ortaya koyduğu mücadele ile tüyleri diken diken eden Çakmak, yaptığı konuşmayla o dönemde de akıllara kazınmıştı.

Dün akşam finalde İngiltere'yi 2-1'lik skorla deviren Ampute Milli takımı, Türkiye'ye büyük bir coşku yaşattı. Bu mücadelenin uzatma dakikalarında şampiyonluğu getiren golü Şırnak gazisi Osman Çakmak attı. Kaptan Çakmak sadece milli takım performansıyla değil 2007'de yapılan terör mitingindeki konuşmasıyla da biliniyordu. Dün ki galibiyetin ardından o konuşma bir kez daha akıllara geldi. O dönemde Zile Şehit Aileleri ve Yardımlaşma Derneği tarafından düzenlenen yürüyüşte, Hakkari'de 12 askerin şehit edildiği, 16 askerin yaralandığı ve 8 askerin kaybolduğu saldırı protesto edilmişti.

Şırnak'ta 1997 yılında vatani görevini yaparken sol ayağını kaybeden Kaptan Osman Çakmak ile yine Şırnak'ta 1994 yılında sol ayağını kaybeden Ercan Özaktaş, protez ayaklarını çıkartarak, "Barzani bize bir kedi veremezmiş. Biz ayağımızı feda ettik, vatanımız için. Barzani... Canımızı da feda ederiz o Mehmetçiklerimizi senden almasını biliriz. Kahrolsun Amerika, Kahrolsun PKK" diyerek tepkilerini göstermişlerdi.

Milli kahraman Osman Çakmak'tan Barzani'ye gözdağı! / VİDEO ile ilgili etiketler Barzani gazi video osman çakmak ampute milli takımı 2007
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.