Milli futbolcu Salih Özcan Borussia Dortmund'a gidiyor

Milli takım tercihini Türkiye'den yana kullanan ve Mart ayında Milli Takım kadrosunda bulunan Salih Özcan Köln'den Bundesliga devine transfer oluyor.

Bundesliga ekibi Köln'de gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken ve A Milli Takım'a davet edilen Salih Özcan, Borussia Dortmund'a Transfer oluyor.

Uzun zamandır Salih Özcan'ı takip eden Dortmund, 10 milyon euro karşılığında mutlu sona ulaştı. 24 yaşındaki milli futbolcu yeni takımı için bugün öğleden sonra sağlık kontrolünden geçti.

Köln altyapısında yetişen ve A takıma kadar yükselen Salih Özcan 10 numara mevkisinde görev yapıyor. Bu sezon Bundesliga'a 31 maça çıkan Salih, 2 gol atıp 1 de asist yaptı.

TARAFTAR PANKART AÇMIŞTI

Köln ile sözleşmesi 2023 yazında bitecek olan Salih Özcan için uzun zamandır transfer haberleri çıkıyordu. Salih'i çok seven Köln taraftarları, son aylardaki iç saha maçlarında 'Salih sözleşme uzatmanı istiyoruz! Çünkü sen Köln'ün evladısın' yazılı pankartı kale arkası tribününe asmıştı.

Milli futbolcu Salih Özcan Borussia Dortmund'a gidiyor ile ilgili etiketler Salih Özcan
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.