Milli futbolcu Real Madrid'e transfer oluyor

Yılın transfer bombası patladı! Real Madrid, Türk futbol tarihine geçecek transferi gerçekleştirmeye hazırlanıyor... Dünya devi Getafe'nin golcüsü Enes Ünal'ı 45 milyon Euro karşılığında transfer edecek. Daha önce Arda Turan, 41 milyon Euro'ya Atletico Madrid'den Barcelona'ya transfer olmuştu. La Liga gol krallığında 15 gol atan Robert Lewandowski'nin arkasında 12 golle Enes Ünal bulunuyor.

Bu sezon Getafe formasıyla harikalar yaratan Enes Ünal için çılgın bir iddia ortaya atıldı. Fotospor'un haberine göre; 35 yaşına gelen Benzema'yı yedekleyecek daha sonra yerini alacak bir golcü arayan İspanyol devi A Milli Futbol Takımı forması da giyen golcü için Getafe ile görüşmelere başladı.

Milli futbolcu Real Madrid'e transfer oluyor

Gelen ilk bilgilere göre Real Madrid, Enes Ünal için 45 milyon Euro'yu ödemeye hazırlandığı iddia edildi. Enes Ünal böyle bir rakam karşılığında Getafe'den Real Madrid'e transfer olursa Türk futbol tarihinin en pahalı futbolcusu olacak.

 

Milli futbolcu Real Madrid'e transfer oluyor ile ilgili etiketler Enes Ünal
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.