Milli ara ona çok yaradı! Uğurcan Çakır parlamaya devam ediyor

Milli takımımızın Hırvatistan ve Letonya serisinde başarılı performansıyla dikkat çeken Uğurcan Çakır, Milli ara sonrası Trabzonspor'da da kaldığı yerden devam ediyor. Uğurcan Çakır'ın grafiğindeki bu yükseliş Trabzonspor taraftarını da mutlu ediyor.

Trabzonspor'da bu sezon kötü gidişin etkilediği isimlerden biri olan Uğurcan Çakır, Milli arada gösterdiği performansı, Karadeniz ekibinde devam ettiriyor.

UĞURCAN ÇAKIR SEVİNCİ

Sezona formsuz başlayan ancak A Milli Takım'da yeniden birinci kaleci olan Uğurcan Çakır, Hırvatistan ve Letonya maçlarında müthiş bir performans sergilemiş, kalesini gole kapatmıştı. Uğurcan, bu performansını Trabzonspor'da da göstererek taraftarını sevindirdi.

Trabzonspor'a yeniden hayat veren Uğurcan, Alanyaspor karşısında rakip forvetlere geçit vermeyerek 4 kurtarışla mücadeleyi tamamladı.

SEZON PERFORMANSI 

Bu sezon bordo-mavili formayla 9 maça çıkan Uğurcan, 810 dakika süre aldı. Başarılı kaleci bu karşılaşmalarda 11 gol yerken, 3 maçta da kalesini gole kapadı. 

(Sabah)

Milli ara ona çok yaradı! Uğurcan Çakır parlamaya devam ediyor ile ilgili etiketler Uğurcan Çakır Trabzonspor Abdullah Avcı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.