Millet İttifakı'nın toplantısı saat 16.00'ya ertelendi

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Altılı Masa'dan ayrılan Meral Akşener'i ikna etmek için İYİ Parti Genel Merkezi'ne gitti. Bu gelişmenin ardından Millet İttifakı’nın bugün saat 14.00'te yapılması planlanan toplantısı önce 15.00'e ardından 16.00'ya ertelendi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Altılı Masa krizinde arabuluculuk rolünü üstlendi. İyi Parti Genel Merkezi önünde hareketli anlar yaşandı.

Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş Meral Akşener'i ziyaret için genel merkeze gitti. Millet İttifakı’nın bugün saat 14.00'te yapılması planlanan toplantısı önce 15.00'e ardından 16.00'ya ertelendi.

İKİ BAŞKANA CUMHURBAŞKANI YARDIMCILIĞI GÖREVİ

Bir diğer yandan Kılıçdaroğlu'nun seçimleri kazanması durumunda İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve ABB Başkanı Mansur Yavaş'ın, cumhurbaşkanı yardımcısı olacakları konuşuluyor.

Millet İttifakı'nın toplantısı saat 16.00'ya ertelendi ile ilgili etiketler Millet İttifakı Meral Akşener 6'lı Masa
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.