Millet can derdinde o İslam düşmanlığı peşinde! Mine Kırıkkanat İslam'ı ve imamları hedef aldı!

Mine Kırıkkanat, Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve cumhuriyet tarihinin en büyük felaketi olan depremler üzerinden İslam'ı ve imamları hedef aldı. Sahada görev yapan binlerce personeli görmezden gelen Kırıkkanat'ın "İmamlar ne yapıyor? Kaç insanı kurtarıp doyurdular? Hani İslami dayanışma?" sözleri büyük tepki çekti.

Diyanet İşleri Başkanlığı, Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 kenti etkileyen 7.7'lik depremin ardından afet bölgesinde, 52 il müftüsü ve 2 bin 500 Diyanet personelinin görevlendirildiği bildirildi.

İSLAM'I VE İMAMLARI HEDEF ALDI

Diyanet personeli sahada var gücüyle çalışırken, Cumhuriyet Gazetesi yazarı Mine Kırıkkanat imamları hedef aldı.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda İslam'a ve imamlara dil uzatan Kırıkkanat, "Papazlar da halkı uyuşturmak, haksızlığın ve yoksulluğun kader olduğuna inandırmak için vardırlar. Ama afetlerde en ön safta yer alır, çalışırlar. Kiliseler insanları doyurur, barındırır, teselli eder. İmamlar ne yapıyor? Kaç insanı kurtarıp doyurdular? Hani İslami dayanışma?" ifadelerini kullandı.

Millet can derdinde o İslam düşmanlığı peşinde! Mine Kırıkkanat İslam'ı ve imamları hedef aldı!

 

 

 

Millet can derdinde o İslam düşmanlığı peşinde! Mine Kırıkkanat İslam'ı ve imamları hedef aldı! ile ilgili etiketler Mine Kırıkkanat deprem Kahramanmaraş İslam
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.