Miley Cyrus'un özel uçağına yıldırım çarptı! İşte ünlü şarkıcının sağlık durumu

29 yaşındaki dünyaca ünlü şarkıcı Miley Cyrus ve ekibinin Paraguay’a gittiği uçağa yıldırım çarptı. Havada korku dolu anlar yaşayan Cyrus ve ekibini taşıyan uçak acil iniş yapmak zorunda kaldı. Sağlık durumu hayranları tarafından merak konusu olan Cyrus daha sonra Instagram hesabı üzerinden bir açıklama yayınladı.


‘Miley Live’ turnesi kapsamında Güney Amerika’da konserler veren 28 yaşındaki dünyaca ünlü şarkıcı korku dolu anlar yaşadı. Festival için Paraguay’a giden Miley Cyrus’un özel uçağına uçuş sırasında yıldırım çarptı.

2006-2011 yılları arasında yayınlanan Disney dizisi 'Hannah Montana' ile şöhreti yakalayan şarkıcının festival için gittiği konseri iptal edilirken uçaktaki kimseye bir şey olmadığı ifade edildi. Instagram paylaşımda bulunan ünlü şarkıcı Paraguay’a giderken yaşananları anlattı.

Miley Cyrus'un özel uçağına yıldırım çarptı! İşte ünlü şarkıcının sağlık durumu


''UÇAĞIMIZ FIRTINAN İÇİNE DÜŞTÜ''

Sağlık durumu iyi olan Cyrus, bir mesaj yayınlayarak hayranlarına güvende ve iyi olduğuna dair bilgi verdi:

“Hayranlarım ve Paraguay’ın başkenti Asuncion’a giderken yaşananları duyup kaygılanan herkese haber vermek istedim. Uçağımız beklenmedik bir fırtınanın için düştü ve yıldırım isabet etti. Acil iniş yapmak zorunda kaldık. Bu nedenle Paraguay’a gidemedik. Ben, ekibim, orkestram, benimle seyahat eden ailem ve arkadaşlarımın hepsi iyi. Sizleri seviyorum.”

Turne kapsamında Güney Amerika’yı gezen 29 yaşındaki şarkıcı, kazadan önce Arjantin’de hayranlarıyla buluşmuştu.

Miley Cyrus'un özel uçağına yıldırım çarptı! İşte ünlü şarkıcının sağlık durumu

 

Miley Cyrus'un özel uçağına yıldırım çarptı! İşte ünlü şarkıcının sağlık durumu ile ilgili etiketler uçak Miley Cyrus yıldırım çarpması özel jet turne
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da kızına şiddet uygulayan anneye vatandaşlardan tepki! Annenin cevabı pes dedirtti...

Küçükçekmece'de yolun ortasında kızına şiddet uygulayan anneye çevredekiler tepki gösterdi. Çevredekilere "Alın sizin olsun" diyen anne arkasını dönüp uzaklaştı. O anlar saniye saniye kameralara kaydedildi.