Miley Cyrus Glasyonbury’de rock, metal klasiklerini söyledi!

Dünyanın en büyük açık hava festivai Glastonbury, dört günü geride bıraktı. Festivalde dikkat çeken detaylardan biri de Miley Cyrus'ın rock ve metal klasikleri ile seyircinin karşısına çıkması oldu.

İngiltere Somerset'te her yıl düzenlenen Glastonbury Festivali, bu yıl da kalabalık bir katılımla gerçekleşiyor.Dünyanın en büyük açık hava festivali, 900 dönümlük Worthy Çiftliği'nde yapılıyor.

Bu yıl 26-30 Haziran tarihleri arasında düzenlenen festivalde Janet Jackson'dan Miley Cyrus'a, Hozier'den Tom Odell'e dünya çapında isimler katılımcıları müziğe doyurdu.Dört gün boyunca yogadan sirk gösterilerine kadar birçok alternatif etkinliğin de yapıldığı festivale bu yıl 200 bin kişi katıldı.

BLACK MIRROR GERÇEK OLDU

Dünyaca ünlü pop yıldızı Miley Cyrus seslendirdiği rock ve metal müzik klasikleri ise festivalin en dikkat çeken olaylarındandı.

PR ÇALIŞMASI MI?

Dünyaca ünlü Black Mirror dizisinde canlandırdığı rock/metal müzik hayranı karakter ile beğeni kazanan Miley Cryrus'ın, festivalde yine aynı şekilde rock ve metal klasiklerini seslendirmesi kimileri tarafından ilgi görürken, kimi kesim tarafından da tepkiyle karşılandı.

Miley Cyrus'ın bir rock festivali olmayan Glastonbury'de rock ve metal parçalarını seslendirmesi bir PR çalışması olarak görüldü. 

Miley Cyrus Glasyonbury’de rock, metal klasiklerini söyledi!

Miley Cyrus'un 16 şarkı söylediği festivalde beklenmedik sahne şovları ve sürpriz de yer aldı. Mark Ronson ile, Amy Winehouse’un “Back in Black” in “Hiçbir Şey Kalbi Alamaz”  şarkılarını söyledi. Led Zeppelin’in “Black Dog” ve Metallica’nın “Nothing Else Matters” klasiklerinide söyleyen Miley Cyrus, Black Mirror dizisinde canlandırdığı rolü gerçek hayata taşımayı başarıyor.

Miley Cyrus Glasyonbury’de rock, metal klasiklerini söyledi! ile ilgili etiketler rock Black Mirror
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.