Milat yazarı ipin ucunu kaçırdı!

Milat Gazetesi yazarı Ahmet Ay'dan skandal ifadeler...

Hollanda parlamentosu, '1915'te Anadolu'da Ermenilere yönelik katliamların soykırım olarak tanınması' önerisini kabul etti. Hollanda Dışişleri Bakanı Vekili Sigrid Kaag, bunun hükümetin tanıması anlamına gelmediğini, ama 24 Nisan'da Ermenistan'daki 'soykırımı anma törenine' hükümeti temsilen bir heyet göndereceklerini söyledi.

Hollanda Dışişleri Bakanı Vekili Sigrid Kaag, hükümetin, 1915 olaylarıyla ilgili 'Ermeni Soykırımı' iddiası konusunda itidalli davranılması gerektiği düşüncesinde olduğunu belirtip "Hollanda hükümeti, BM tarafından bağlayıcı bir karar ya da Srebrenitsa olayında olduğu gibi uluslararası mahkeme tarafından verilen bir hüküm olduğu zaman soykırımdan bahsedebilir" dedi.

MİLAT YAZARINDAN TEPKİ TOPLAYAN SÖZLER

Bu skandal kararın ardından Hollanda Maslahatgüzarı, 1915 kararı için Dışişleri Bakanlığına çağrıldı. Kamuoyundan da karara çok sert eleştiriler geldi.

Konuyla ilgili bir mesaj paylaşan Milat Gazetesi yazarı Ahmet Ay ise Türkiye'nin resmi tezlerinin de ötesine geçerek skandal ifadeler kullandı.

Ahmet Ay'ın konuyla ilgili paylaştığı, "Evet, Ermenileri öldürdük, ama bir sorun bakalım, Ermeniler kuzu kuzu otururlarken mi öldürmüşüz, yoksa çoluk-çocuk, yaşlı-hasta demeden onbinlerce insanımızı ot ve samanla cayır cayır yakarken tahammül sınırları aşıldıktan sonra mı? Yazdım, yarın @MilatGazete de..." açıklaması "ipin ucunu kaçırdı" şeklinde yorumlandı.

Milat yazarı ipin ucunu kaçırdı! ile ilgili etiketler Hollanda ermeni soykırımı 1915 olayları
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.