Milan'dan dev atak: Morata ve Sanchez...

Milan, kulübün Çinliler’e satılmasının ardından transferde büyük oynuyor. Şu ana kadar 190 milyon Euro’ya yakın para harcayan Kırmızı-Siyahlılar, Alvaro Morata ve Renato Sanches için de 100 milyon Euro ödemeye hazır.

Eski günlerini mumla arayan İtalyan devi kadrosunda büyük bir yenileme başlattı. 190 milyon Euro’ya yakın para harcayarak şimdiden transfer döneminin şampiyonu olan İtalyan devi Milan, transferde adeta dur durak bilmiyor. Transfer çalışmalarına devam eden Milan, Real Madrid’den ayrılması gündemde olan Alvaro Morata ve Bayern Münih’te fazla forma şansı bulamayan Renato Sanches’i gözüne kestirdi. Kırmızı-Siyahlılar, Morata için 60 milyon Euro’yu gözden çıkarırken, Renato Sanches için ise 40 milyon Euro ödemeye hazır.

Renato-Sanches-556201

"İKİ FUTBOLCUYLA DA İLGİLENİYORUZ"

Milan Sportif Direktörü Massimiliano Mirabelli, transfer çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. Morata ve Sanches ile de ilgilendiklerini doğrulayan Mirabelli, “İki futbolcu ile de ilgilendiğimiz doğru. Şartlarımızın uyması halinde transferler gerçekleşecektir. Morata’yı uzun süredir takip ediyoruz. Çok iyi bir futbolcu. Renato Sanches de genç olmasına rağmen çok kaliteli. Bayern’de çok fazla şans bulamıyor. Önümüzdeki günlerde transferler netlik kazanır” ifadelerini kullandı.

Öte yandan Milan bu transfer döneminde, Hakan Çalhanoğlu, Bonucci, Conti, Biglia gibi önemli oyuncuları kadrosuna kattı.

Milan'dan dev atak: Morata ve Sanchez... ile ilgili etiketler Milan Transfer Real Madrid Bayern Münih morata renato sanches
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.