Milan Arsenal Maç özeti

Milan Arsenal maçın özeti... UEFA Avrupa Ligi'nde Milan ile Arsenal karşı karşıya geldi. Arsenal ilk yarıyı Ramsey ve Mkhitaryan'ın golleriyle 2-0 önde kapattı. Futbol severler maçın geniş özetini ve gollerini izlemek istiyor. Detaylar haberimizde...

Milan Arsenal maçın geniş özeti... UEFA Avrupa Ligi'nde son 16 turu ilk maçında Milan evinde Arsenal'i konuk etti. İlk yarıyı İngiliz ekibi Mkhitaryan ve Ramsey'in golleriyle 2-0 önde kapatmayı başardı. Futbol severler maçın özetini ve gollerini izlemek için arayışta. Maçın geniş özeti ve goller haberimizde...

DXyZduKWAAEZ8bn

AVRUPA LİGİ ÖZETLERİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

MAÇIN ÖZETİ

79'Milan takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Davide Calabria çıkıyor ve yerine Fabio Borini oyuna giriyor.

78'Ceza sahası içinde topla buluşan Suso, sağ çaprazdan vuruşunu yapıyor, top dışarı çıkıyor.

78'Milan takımından Ricardo Rodriguez sol çapraz bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.

76'Milan, Alessio Romagnoli ile korner bayrağına yakın bir noktadan serbest vuruş kullanacak.

76'Davide Calabria, Danny Welbeck tarafından faulle durdurulduğu için Milan korner bayrağına yakın bir noktadan serbest vuruş kullanacak.

76'Sol çaprazdan Ricardo Rodriguez ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.

73'Milan takımından Davide Calabria sağ kanatta çapraz bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.

72'Milan takımından Franck Kessie sağ kanatta çapraz bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.

72'Milan takımı bu dakikada tabelayı değiştirme fırsatına yaklaşıyor ancak ceza sahasının dışından kaleyi sol çaprazdan gören bir noktadan Giacomo Bonaventura tarafından çekilen şut defansın müdahalesiyle engelleniyor.

72'Milan takımının ceza sahası ön çizgisine yakın bir noktada tehlikeli bir noktada kazandığı serbest vuruş için topun başına Giacomo Bonaventura geçiyor.

71'Lucas Biglia, ceza sahası ön çizgisine yakın bir noktada Aaron Ramsey tarafından faule maruz kalıyor.

71'Arsenal takımında Aaron Ramsey, sarı kart görüyor.

71'Milan takımından Giacomo Bonaventura sol çapraz bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.

69'Milan takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Patrick Cutrone çıkıyor ve yerine Andre Silva oyuna giriyor.

68'Ricardo Rodriguez, rakip ceza sahasının hemen dışında kaleyi karşısına alıp vuruşunu yapıyor, top dışarı çıkıyor.

68'Milan takımından Suso sağ korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.

68'Milan, Suso ile köşe vuruşu kullanıyor.

67'Rakip yarı alanın ilk metrelerinde orta yuvarlağa yakın bir noktada bulunan Danny Welbeck için ofsayt bayrağı kalkıyor.

66'Milan takımından Ricardo Rodriguez sol çapraz bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.

65'Milan, Leonardo Bonucci ile ceza sahası ön çizgisine yakın bir noktada serbest vuruş kullanacak.

65'Franck Kessie, ceza sahası ön çizgisine yakın bir noktada Granit Xhaka tarafından faule maruz kalıyor.

64'Arsenal, David Ospina ile korner bayrağına yakın bir noktadan serbest vuruş kullanacak.

64'Shkodran Mustafi, Nikola Kalinic tarafından faulle durdurulduğu için Arsenal korner bayrağına yakın bir noktadan serbest vuruş kullanacak.

63'Milan takımında, yarı alanın ortalarında kaleye uzak sayılabilecek bir mesafede kazanılan serbest vuruş için topun başına geçen isim Leonardo Bonucci.

63'Danny Welbeck ile Alessio Romagnoli arasındaki mücadele hakem tarafından faul nedeniyle durduruluyor. Faulü yapan oyuncu Danny Welbeck. Yarı alanın ortalarından Milan takımı oyuna başlayacak.

63'Giacomo Bonaventura rakip yarı alanın ortalarından ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.

62'Milan takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Hakan Çalhanoğlu çıkıyor ve yerine Nikola Kalinic oyuna giriyor.

62'Arsenal takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Sead Kolasinac çıkıyor ve yerine Ainsley Maitland-Niles oyuna giriyor.

61'Bu dakikada Milan takımı gole yaklaşıyor ancak ceza sahasının dışından kaleyi cepheden gören bir noktadan çekilen şut defansın araya girmesi ile engelleniyor. Şutu çeken isim Hakan Çalhanoğlu

61'Milan takımından Suso sağ korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.

61'Suso ile Milan takımı köşe vuruşu kullanacak.

60'Milan takımının yarı alanın ortalarında kaleye uzak sayılabilecek bir mesafede kazanılan serbest vuruşu Milan adına Alessio Romagnoli kullanacak.

60'Hakem, Sead Kolasinac tarafından orta yuvarlağa yakın bir noktada topa elle müdahale edildiğini işaret ediyor.

60'Arsenal takımında Sead Kolasinac hakem Clement Turpin tarafından sarı kart ile cezalandırılıyor.

59'Giacomo Bonaventura, rakip ceza sahasına girmeden vuruşunu yapıyor, top dışarı çıkıyor.

56'Milan, Hakan Çalhanoğlu ile köşe vuruşu kullanıyor.

56'Giacomo Bonaventura ceza sahası içinde sol çaprazdan şansını deniyor ancak top savunmadan geri geliyor.

52'Ceza sahası içinde topla buluşan Giacomo Bonaventura, altıpas üzerinden vuruşunu yapıyor, top dışarı çıkıyor.

51'Giacomo Bonaventura, rakip ceza sahasına girmeden kaleye şut çekiyor, kaleci David Ospina kurtarıyor.

48'Sağ çaprazdan Suso ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.

46'Hakem ikinci yarıyı başlatıyor.

45'Maçın ilk yarısı 0-2 sonuçlanıyor

45'Mesut Özil, gol pasını veren isim.

45'GOOLLL!! Aaron Ramsey ile Arsenal farkı 2'ye çıkarıyor.

45'Suso önemli bir poziyonu değerlendiremiyor. Ceza sahasının dışından kaleyi cepheden gören bir noktadan Suso tarafından çekilen şut kaleyi bulmuyor.

45'Milan takımından Suso ceza sahası içinde sağ çaprazdan ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.

45'Arsenal, Henrikh Mkhitaryan ile gole yaklaşıyor ancak top direkten dönüyor

45'Milan takımı Suso ile gol fırsatını değerlendiremiyor. Ceza sahasının dışından kaleyi sağ çaprazdan gören bir noktadan Suso tarafından çekilen şut defansın müdahalesiyle engelleniyor.

45'Milan, Suso ile ceza sahası ön çizgisine yakın bir noktada serbest vuruş kullanacak.

45'Aaron Ramsey ile Suso arasındaki mücadele hakem tarafından faul nedeniyle durduruluyor. Faulü yapan oyuncu Aaron Ramsey. Ceza sahası sağ çağrazından Milan takımı oyuna başlayacak.

44'Milan takımı bu dakikada tabelayı değiştirme fırsatına çok yaklaşıyor. Kale ağzından Leonardo Bonucci tarafından çekilen şut çerçeveyi bulmuyor.

44'Hakan Çalhanoğlu ile Milan takımı köşe vuruşu kullanacak.

44'Sol kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Ricardo Rodriguez ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.

43'Danny Welbeck tarafından çekilen şutu, kaleci kurtarıyor.

42'Calum Chambers, rakip ceza sahasına girmeden kaleye şut çekiyor, kaleci Gianluigi Donnarumma kurtarıyor.

41'Arsenal takımından Henrikh Mkhitaryan sol korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.

40'Henrikh Mkhitaryan ile Arsenal takımı köşe vuruşu kullanacak.

39'Milan takımının yarı alanın ortalarında kaleye uzak sayılabilecek bir mesafede kazanılan serbest vuruşu Milan adına Alessio Romagnoli kullanacak.

38'Franck Kessie, Henrikh Mkhitaryan tarafından faulle durdurulduğu için Milan yarı alanın ortalarında kaleye uzak sayılabilecek bir mesafeden serbest vuruş kullanacak.

37'Sol kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Giacomo Bonaventura ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.

37'Milan takımından Ricardo Rodriguez sol korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.

37'Milan, Suso ile köşe vuruşu kullanıyor.

36'Rakip ceza sahası önünden Suso ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.

36'Rakip ceza sahasının ceza sahası ön çizgisine yakın bir noktada kazanılan serbest vuruşu Milan adına Suso kullanacak.

35'Hakan Çalhanoğlu, Aaron Ramsey tarafından faulle durduruluyor. Milan, ceza sahası ön çizgisine yakın bir noktada serbest vuruş kullanacak.

35'Taç çizgisine yakın bir noktadan kazanılan serbest vuruşu Milan adına Davide Calabria kullanacak.

35'Taç çizgisine yakın bir yerde Patrick Cutrone, Laurent Koscielny tarafından faule maruz kalıyor.

30'Giacomo Bonaventura önemli bir poziyonu değerlendiremiyor. Ceza sahası sol iç çaprazında Giacomo Bonaventura tarafından çekilen şut kaleyi bulmuyor.

30'Milan takımından Suso sağ kanatta çapraz bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.

29'Arsenal takımından Henrikh Mkhitaryan sol korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.

29'Arsenal, Henrikh Mkhitaryan ile köşe vuruşu kullanıyor.

28'Henrikh Mkhitaryan ile Arsenal takımı köşe vuruşu kullanacak.

25'Milan takımından Davide Calabria sağ korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.

22'Arsenal, Shkodran Mustafi ile yarı alanın ortalarında kaleye uzak mesafeden serbest vuruş kullanacak.

22'Ricardo Rodriguez - Mesut Özil mücadelesinde hakem, Milan yarı alanının ortalarında kaleye uzak bir mesafede Arsenal lehine faul kararı veriyor.

21'Milan takımından Davide Calabria sağ kanatta rakip yarı alanın ortalarında taç çizgisine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.

20'Milan, Davide Calabria ile yarı alanının ortalarında taç çizgisine yakın bir noktada serbest vuruş kullanacak.

20'Suso, yarı alanının ortalarında taç çizgisine yakın bir noktada Granit Xhaka tarafından faule maruz kalıyor.

19'Arsenal takımının orta yuvarlakta kazandığı serbest vuruş için topun başına Granit Xhaka geçiyor.

18'Milan takımında Lucas Biglia faul yapıyor. Orta yuvarlakta faul yapılan oyuncu Jack Wilshere.

15'Mesut Özil, gol pasını veren isim.

15'GOOOLL!! Henrikh Mkhitaryan Arsenal takımını öne geçiren golü atıyor.

13'Milan, Hakan Çalhanoğlu ile orta saha çizgisine yakın bir noktada serbest vuruş kullanacak.

13'Orta saha çizgisine yakın bir noktada Giacomo Bonaventura, Aaron Ramsey tarafından faule maruz kalıyor.

12'Sağ kanatta rakip ceza sahasının hemen dışında kaleyi çaprazdan gören bir noktadan Calum Chambers ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.

11'Orta saha çizgisine yakın bir noktada kazanılan serbest vuruşu Arsenal adına Mesut Özil kullanacak.

11'Danny Welbeck, Ricardo Rodriguez tarafından faulle durdurulduğu için Arsenal orta saha çizgisine yakın bir noktada serbest vuruş kullanacak.

10'Milan takımı bu dakikada tabelayı değiştirme fırsatına yaklaşıyor ancak ceza sahası içi sol çaprazından Patrick Cutrone tarafından çekilen şut çerçeveyi bulmuyor.

8'Henrikh Mkhitaryan önemli bir poziyonu değerlendiremiyor. Ceza sahası sol iç çaprazında Henrikh Mkhitaryan tarafından çekilen şut kaleyi bulmuyor.

3'Milan takımından Hakan Çalhanoğlu sol korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.

3'Milan, Hakan Çalhanoğlu ile köşe vuruşu kullanıyor.

3'Milan takımından Suso sağ korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.

2'Sağ kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Suso ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.

2'Milan, Suso ile köşe vuruşu kullanıyor.

2'Milan takımından Hakan Çalhanoğlu sol korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.

2'Hakan Çalhanoğlu ile Milan takımı köşe vuruşu kullanacak.

1'Milan takımından Patrick Cutrone sol kanatta ceza sahası yan çizgisinden ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.

1'İlk düdük çalıyor ve maç başlıyor.

Milan Arsenal Maç özeti ile ilgili etiketler Milan Arsenal geniş özet goller
GÜNÜN VİDEOSU

İran’da yas günü! Reisi için cenaze töreni düzenleniyor.... İşte ilk görüntüler!

Helikopter kazasında hayatını kaybeden İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi ve Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan için Tebriz'de cenaze töreni başladı.