Mikdat Kadıoğlu sahte Meteoroloji profesörünü deşifre etti! "Kerem Ökten adında bir mezunumuz yok, suç duyurusunda bulunacağız"

İTÜ Meteoroloji Mühendisliği Bölüm Başkanı Mikdat Kadıoğlu, Twitter'da Meteoroloji profesörü olarak hava durumu paylaşımları yapan Kerem Ökten'in mezunları olmadığını açıkladı. Kadıoğlu ayrıca suç duyurusunda bulunacaklarını duyurdu.

İTÜ Meteoroloji Mühendisliği Bölüm Başkanı Mikdat Kadıoğlu, bir açıklama yaparak kendilerinin Kerem Ökten adında bir mezunlarının olmadığını açıkladı. 

"SUÇ DUYURUSUNDA BULUNUYORUZ"

Mikdat Kadıoğlu, yaptığı açıklamada İçişleri Bakanlığı ve Adalet Bakanlığı'na da etiketleyerek, "İTÜ Meteoroloji Mühendisliği Bölüm Başkanı olarak böyle bir mezunumuzun olmadığını kamuoyuna saygı ile duyururum. Bu sahte diploma olayı için suç duyurusunda bulunuyoruz" dedi.

Kerem Ökten, Twitter hesabından hava durumu paylaşımları yapıyor.

 

Mikdat Kadıoğlu sahte Meteoroloji profesörünü deşifre etti! "Kerem Ökten adında bir mezunumuz yok, suç duyurusunda bulunacağız" ile ilgili etiketler Mikdat Kadıoğlu Meteoroloji
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.